2777
2789
عنوان

پارانوئید 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 54 پست
بنظرت یه سال افسرده بودن بهتر از یه عمر افسرده بودن نیست؟برنگرد اصلا .یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پ ...

چقد حرفت حق بود🥺🥺🥺💔💔💔

دارم جون میکنم مخصوصا ک تازه اومدم خونه بابام 

امیدوارم بتونم ازپسش بربیام

بخداانقد حالم بده ها

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم،البته برادرش هم همینجوریه ،از وقتی زن برادرش مهرشو اجرا گذاشت و اقدام به طلاق کرد خدارو شکر به ...

یعنی جاریت اقدام ب طلاق کرد شوهرخودش بهتر شده یاشوهرشما چشمش ترسیده وبهترشده؟؟؟

جاریت جداشده؟

عزیزم ازکجا متوجه شدی ک داری اره میگن قابل کنترله تاحدودی اقدامی کردی

خب من به شدت منفی نگرم. همش ترس از خیانت دارم . به طرفم شک‌ میکنم دلم میخواد گوشی شو بگردم کنترلش کنم. 

فعلا اقدامی نکردم ولی میخوام برم پیش روانشناس 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

خب من به شدت منفی نگرم. همش ترس از خیانت دارم . به طرفم شک‌ میکنم دلم میخواد گوشی شو بگردم کنترلش کن ...

اره عزیزم کارخوبی میکنی حتما برو

من خودم الان متوجه افسردگیم شدم و اگ دارو بخورم و سعی کنم کنترلش کنم ایشالاخوب میشه...

اره عزیزم کارخوبی میکنی حتما برو من خودم الان متوجه افسردگیم شدم و اگ دارو بخورم و سعی کنم کنترلش ک ...

ایشالله 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

عزیزم اگه شرایطشو داری و بچه نداری جدا شو ،متاسفتنه اینجور مردا با روح روان آدم بازی میکنن ،من تا حد خودکشی هم رفتم یه مدت قرص اعصاب مصرف کردم خیلی آسیب دیدم بدبختانه دوتا بچه دارم و نمیتونم جدا بسم اگه بچه نداشتم صد در صد جدا میشدم گرچه الان بهتر شده ولی حیف که من پیر شدم و داغون ،

چرا مریض. بیشتر توضیح بده لطفا

آدم شکاک محدودت می‌کنه نمیخاد پیشرفت تو ببینه روز به روز از درون داغون میشی اینجور آدما نرمال نیستن هرکاری کنی حرف حرف خودشونه کاری میکنن از زندگیت سیر بشی ،اگه با همچین آدمی در ارتباطی ارزش نابود کردن خودتو نداره 

عزیزم اگه شرایطشو داری و بچه نداری جدا شو ،متاسفتنه اینجور مردا با روح روان آدم بازی میکنن ،من تا حد ...

منم اتفاقایبار تاپای خودکشی رفتم😔

عزیزم الا میخوام ک جدابشم

ولی میدونی ک اینجور ادما کاری باهات میکنن ک وابستشون بشی و انقد مخدودت میکنن ک فک میکنی بدون اونانمیتونی

من تصمیم میگیرم جدابشم...ولی تامیام خونه بابام نمیتونم تحمل کنم...خیلی سختمه یه لحظه میگم طلاق...ی لحظه میگم برگردم....حال روحیم بشدت بهم ریخته...

منم اتفاقایبار تاپای خودکشی رفتم😔 عزیزم الا میخوام ک جدابشم ولی میدونی ک اینجور ادما کاری باهات م ...

منم همینو صد دفعه قهر کردم دو سه بار تا پای طلاق رفتم ولی باز سست سدمو بی اراده کم آوردم ،برگستم زندگی کردم الآنم که اصلا نمیشه جدا بشم دو تا دختر دارم و یه توراهی ناخواسته ،البته خدارو شکر یکم بهتر شده مثل قبلن نیست ولی چه فایده که از خودم بیزارم منی که آدم شادی بودم اهل تفریح و دور همی بودم یه آدم درونگرا شدم از همه فراری شدم فقط تو خونه موندن و ترجیح میدم دیگه شدم مرده متحرک کاش همون موقع با تمام وجود میجنگیدمو جدا میشدم ،عزیزم الان جدا بشی بهتره بعدها مثل من میشی ،حداقل اگه جدا نمیشی مثل من سست نباش تا بیاد دنبالت وابدی برگردی،خوب بترسونش شاید چشش ترسید آدم شد

منم همینو صد دفعه قهر کردم دو سه بار تا پای طلاق رفتم ولی باز سست سدمو بی اراده کم آوردم ،برگستم زند ...

اره عزیزم درست میگی

حق داری...

سعی خودم میکنم ک محکم باشم اینبار وعذاب و تحمل کنم

میدونم ادم نمیشه....خدافقط ب خودم رحم کنه و کمکم کنه.

ایشالا مشکلات زندگی شمام رفع بشه عزیزم

اره عزیزم درست میگی حق داری... سعی خودم میکنم ک محکم باشم اینبار وعذاب و تحمل کنم میدونم ادم ن ...

محکم باش،و به بچه اصلا فکر نکن تا تکلیف زندگیت مشخص نشده ،ان شاا لله خدا رو به بزرگیش قسم میدم مشکلت حل بشه