2777
2789
عنوان

پارانوئید 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 54 پست
شوهرم،البته برادرش هم همینجوریه ،از وقتی زن برادرش مهرشو اجرا گذاشت و اقدام به طلاق کرد خدارو شکر به ...

یعنی جاریت اقدام ب طلاق کرد شوهرخودش بهتر شده یاشوهرشما چشمش ترسیده وبهترشده؟؟؟

جاریت جداشده؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مال من خییییییلی خفیفه و تا کسی واقعا شکاکم نکنه شک نمیکنم، اون سه تا هم ک گاون اصن نمیفهمن که بخوان ...

پدرخودمن و عموهامم اینجوری ان تاحدودی‌‌‌‌ ولی‌‌‌‌....

اما بقول تو اصلا قبوووول نمیکنن

نه عزیزم اومدم خونه بابام دوسه روزه... وابستگی کوفتیم این وسط داره نابودم میکنه ب قصدجدایی اومدم،و ...

من تاپیکاتو خوندم قبلا.موضوع فقط شکاک بودنش نیست خیلی اذیتت میکنه و احترام قائل نیست برات

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
پدرخودمن و عموهامم اینجوری ان تاحدودی‌‌‌‌ ولی‌‌‌‌.... اما بقول تو اصلا قبوووول نمیکنن

بزار هرجور راحتن باشن اینا تغییر ناپذیرن فقط خودتو پیر میکنی 

من انقد پشیمونم ک چرا باهاشون گاهی حرف زدم میگم حیف وقتم هرکار میخان بکنن ب من چ

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
اصلا همچین مردایی واسه ازدواج خوب نیستن مریض و پیرت می‌کنه 

بذار نشونه های دیگشو هم بگم البته اینم بگم مذهبیه و روحجاب حساسه اینو خودمم حساسم مشکلی نیست...

ولی میگه. از اینکه مردا بیان سمات خوشم نمیاد...با کار کردن تو بیرون مشکلی نداره ولی میگه جایی که. مرداش آدم باشند

یا مثلا خوشش نمیاد تو نی نی سایت. تاپییک مردا برم. نظر بدن باهاشون. صحبت کنم

هیچوقت هیچی مثل قبل نمیشه(:
من تاپیکاتو خوندم قبلا.موضوع فقط شکاک بودنش نیست خیلی اذیتت میکنه و احترام قائل نیست برات

اره عزیزم دقیقاااااا

دیروز دوسه بار پیام داد ک نمیخوای برگردی؟ وباحالت طلبکارانه بازبرگشت گفت قرارنیس توشناسنامه پاره کنی و بعدبیوفتی ی روزعکاسی ی روز ثبت احوال،منم نتونم دهن بازکنم...ازاین چرت وپرتا گفت

بعدشم گف من بخاطر دوس داشتنم میگم برگرد سرخونه زندگیت...

منم گفتم دلیلی نداره دیگ برگردم...

وگفت اگ تصمیمت وگرفتی حرفی ندارم...

جمع کرد رف خونه مامانش دیشب

ولی خب ته دلم بازمیخوام برگردم چراانقد بدبختم

بزار هرجور راحتن باشن اینا تغییر ناپذیرن فقط خودتو پیر میکنی  من انقد پشیمونم ک چرا باهاشون گا ...

اخه من انقد بدبختم شوهرمم بدتره خیلییی بدتر..

ولی انقد ازخانواده محبت ندیدم و شوهرم اینجودی بوده وابسته شدم ب  ی محبت شوهرم و بااینهمه بلایی ک سرم اورده بازم حاضرم برگردم ب اون زندگی کوفتی

اخه من انقد بدبختم شوهرمم بدتره خیلییی بدتر.. ولی انقد ازخانواده محبت ندیدم و شوهرم اینجودی بوده وا ...

کاملا متوجه صحبتت هستم، ماها چون طرحواره ی رها شدگی داریم این رفتارارو میکنی وابسته افراد مزخرف میشیم

راهش اینه خیلی خیلی خودتو بسازی و یاد بگیری خودت و ارامشت دراولویت خودت باشه

کاملا متوجه صحبتت هستم، ماها چون طرحواره ی رها شدگی داریم این رفتارارو میکنی وابسته افراد مزخرف میشی ...

چقد خوبه ک یکی درکم میکنههههه

مشکلم اینجاس نمیتونم...نمیدونم چیکارکنم...هیچی ارومم نمیکنه...

ازهمه چی میترسم

چقد خوبه ک یکی درکم میکنههههه مشکلم اینجاس نمیتونم...نمیدونم چیکارکنم...هیچی ارومم نمیکنه... از ...

باید یه مدتی تنها باشی فکر کنی

زوم باش رو خودت هرکاری ک اسیب ب ارامشت میزنه یا هرفردی رو مخته ازش دور شو 

اره عزیزم دقیقاااااا دیروز دوسه بار پیام داد ک نمیخوای برگردی؟ وباحالت طلبکارانه بازبرگشت گفت قرارن ...

بنظرت یه سال افسرده بودن بهتر از یه عمر افسرده بودن نیست؟برنگرد اصلا .یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
باید یه مدتی تنها باشی فکر کنی زوم باش رو خودت هرکاری ک اسیب ب ارامشت میزنه یا هرفردی رو مخته ازش د ...

میترسم انقد اینجوری فکروخیال کنم و جدایی هم ازیه طرف رو تاثیر منفی بزاره ک افسردگیم شدت پیداکنه و بقول دکترم اوننوقع بستری بشم و بشم ی ادم روانی