2777
2789
عنوان

پارانوئید 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 54 پست
میترسم انقد اینجوری فکروخیال کنم و جدایی هم ازیه طرف رو تاثیر منفی بزاره ک افسردگیم شدت پیداکنه و بق ...

سلام عزیزم.  همدردیم، فقط خودمون میدونیم 

خاک تو سرمون با این وابستگیمون 

البته اینطوریمون کردن که نتونیم تکون بخوریم و فقط بزنن لهمون کنن . بد دردیه این پارانوئید 😭 درخواست دوستی میدم قبول کنید ولی نمیدونم اونجا چطوری پیام میدن ،صحبت کنیم شما اخر چکار کردید . من نمیتونم تصمیم درستی بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.  همدردیم، فقط خودمون میدونیم  خاک تو سرمون با این وابستگیمون  البته این ...

عزیزم درکت میکنم

من چاره ای نداشتم جز جدایی

ببین اگر شرایطش و داری و بچه نداری،ومطمئنی ک درست بشو نیست جداشو،من میگفتم ازشدت وابستگی امکان نداره بتونم جدابشم...ولی الان چندماهه اصلا ندیدمش و خیلی خوشحالم از تصمیمم

میدونی چرا؟؟

چون بشدت اسیب دیده بودم تواون رابطه

توام تکلیفت و مشخص کن 

این مدل شخصیت  ها درست شدنی نیستن،مگر با دارو کنترل بشن...نه درمان 

برای درمان پارانوئید حتما باید بری پیش روانپزشک وگرنه این بیماری ها اصلا درمان نداره باید کنترل بشه& ...

درسته عزیزم

ولی منم دیگ دارم جدامیشم 

چون اقا هیچیو قبول نمیکرد...چ برسه که میل درمان داشته باشه

من دارم  واسه همین نمی تونم ازدواج کنم میگن البته درمان نداره فقط میشه کنترل کرد

نا امید نشو قشنگم. حداقلش اینه که کنترل میشه و به آسایش میرسی
حتما برو پیش یه روانپزشک خوب
ما تجربه درمان پیش دکتر جباری رو داشتیم و باعث شد ارامش به زندگیمون برگرده

عزیزم اگه شرایطشو داری و بچه نداری جدا شو ،متاسفتنه اینجور مردا با روح روان آدم بازی میکنن ،من تا حد ...

سلام‌شما چیکار کردین  خوب شد؟ خاهش میکنم‌کمکم کنین

https://t.me/hamSter_kombat_bot/start?startapp=kentId5363024801