2777
2789
عنوان

اولین سونو

105 بازدید | 6 پست

من سال پیش سقط داشتم با وجود پریود منظم بهم گفتن سقطت به خاطر کیست تخمدانه چند ماه ال دی مصرف کردم نهایتا گفتن عمل لازمی 

چند وقت پیش رفتم دکتر  گفت کیستت پارااوراینه چه ربطی به سقطت داره هیچربطی نداره 

الان با توجهبه سقطی که داشتم اگه حامله شم اولین بار واسه دکتر کی برم واسه سونو کی برم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اینو بدون هرزمان اگه هرنوع دردی زیر شکم و پهلو و کمر داشتی اونم یه طرف مثلا پهلو و شکم و کمر سمت راست یا چپ ، جدی بگیر و برو دکتر زنان و بگو سونو واژینال بنویسه،من همه میگفتن طبیعیه و عادیه ۵ هفته و دوسه روز به خونریزی افتادم قبلش هیچ لکه بینی نداشتم آخرشم دوروز پیش عمل شدم گفتن خارج رحمی هست و لوله راستمم رفت😣. هیچ دردی رو بی اهمیت ندون.مخصوصا ماها ک سابقه سقط داریم.

[QUOTE=240392341]فقط اینو بدون هرزمان اگه هرنوع دردی زیر شکم و پهلو و کمر داشتی اونم یه طرف مثلا پهلو و شکم و کمر سمت ...[/QUOچی  بگم خاهر چشم 

واسع من همش میگفتن زوده الان بری سونو رفتم خونه مامانم  ازمایش خون دادم دکتر گفت سریع واسع سونو   برو

اومدم مادر شوهرمینا لاهام بودیم گفتن زوده الان چند وقت بعدشم افتاد

[QUOTE=240392341]فقط اینو بدون هرزمان اگه هرنوع دردی زیر شکم و پهلو و کمر داشتی اونم یه طرف مثلا پهل ...

حرف هیچکس رو قبول نکن.حتی بعضی دکترا، چون به من همون ماما بهداشت هم گفت طبیعیه مهم نیست ، همون رو ب خونریزی افتادم. هروقت حس بد داشتی برو پیگیر باش ، 

حرف هیچکس رو قبول نکن.حتی بعضی دکترا، چون به من همون ماما بهداشت هم گفت طبیعیه مهم نیست ، همون رو ب ...

چشم عزیزم ایشالله هرچی از خدا میخای  یهت بده