2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم😠

364 بازدید | 37 پست

سلام خانوما جمعه تولد دختر خواهرشوهرمه 

به شوهرم میگم برا جمعه لباس ندارم بریم برام یچی بخر میگه ندارم نمیبینی چقدر خرج کردم پولم کمه

آخه یعنی چی به من چه که لنت ترمز ماشین عوض کردی

خیلی عوضیه سه روز پیش ماشین دوست منو برد تعمیرگاه150خرجش کرد درسته دوست منه اما شوهر هول من برا اون که غریبس خرج میکنه برا زنش نه! دیگه حالم بهم میخوره از متاهلی و شوهر 

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

میبینی هوله دوستاتو نیار دیگه تو زندگیت

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میبینی هوله دوستاتو نیار دیگه تو زندگیت

مشکل از اونه نه من 

خودش رو داده به دوستم که زنگ میزنه میگه ماشینم خرابه به شوهرت بگو چکارکنم وگرنه من رو نمیدم 

تازشم دوستم گفت کارت ب کارت کنم منم تو دلم گفتم دیگی ک برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

نرو تولد  عحب ادمی

اره میخوام یه بهونه بیارم و نرم

شایدم فردا زنگ زدم به مادرشوهرم و گفتم من لباس ندارم پسرت پول نداره بخره من جلو جاری و اینا خجالت میکشم هردفعه با یه لباس منو میبینه من نمیام مامان خودت از ابجی عذر بخواه

مشکل از اونه نه من  خودش رو داده به دوستم که زنگ میزنه میگه ماشینم خرابه به شوهرت بگو چکارکنم ...

شماره کارت خودتو میدادی بهش بریزه ب خودت این دفعه زنگ زد بگو خفه شو گمشووو خفه شووو گمشوو از زندگیم بیرون شوهرم مگ نوکرته احمق

چ شوهر بدی ،حق داری واقعا ،دوستاتو نیار تو زندگیت ،یعنی چی ک ماشین دوستتو باید تعمیر کنه اخه 

هییی خواهر کار من از این چیزا گذشته برام هیچی این شوهر مهم نیست ک بخکام بخاطرش کسیو جر بدم من ک نمیتونم از پول شوهرم استفاده کنم بذار بقیه ببرن بخورن بقول مامان بزرگم

مال نخوروم

برای بخوروم

هییی خواهر کار من از این چیزا گذشته برام هیچی این شوهر مهم نیست ک بخکام بخاطرش کسیو جر بدم من ک نمیت ...

خیلی ناراحت شدم🥺🥺انقققد بدم میاد از این مردا که هولن ،اصلا نمیتونم تحملشون کنم ،انقدم زیاد شدن ک من یکی از ازدواج واقعا فراریم 

مشکل از اونه نه من  خودش رو داده به دوستم که زنگ میزنه میگه ماشینم خرابه به شوهرت بگو چکارکنم ...

بگو شوهر من تعمیرکار نیس اون ی بارم شانسی درست کرده

حالا شوهرت چیکارس

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
اره میخوام یه بهونه بیارم و نرم شایدم فردا زنگ زدم به مادرشوهرم و گفتم من لباس ندارم پسرت پول نداره ...

اره

مادرشوهرت اینا ادمی خوبین؟ اگه هستن بگو

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
شماره کارت خودتو میدادی بهش بریزه ب خودت این دفعه زنگ زد بگو خفه شو گمشووو خفه شووو گمشوو از زندگیم ...

انقدر بهم ظلم کرده ک اینو ندید میگیرم عید رفتیم خرید با دوستم بودیم برای اینکه خودشیرینی کنه برای دوستم یه بلوز خرید برای اینکه من صدام درنیاد عین همونو برا من خرید منم از لباسه متنفرم اصلا نمیتونم بپوشم احساس میکنم از صدقه سری کس دیگه اینو خریده حالم بد میشه