2789
عنوان

خیلی عصبیم😠

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 37 پست
انقدر بهم ظلم کرده ک اینو ندید میگیرم عید رفتیم خرید با دوستم بودیم برای اینکه خودشیرینی کنه برای دو ...

بهش بگو از بازم تکرار شد بهش بگو برم سمت دوستات و براشون کادو بگیرم اینا ک مشکلی نداری؟

اره مادرشوهرت اینا ادمی خوبین؟ اگه هستن بگو

خوب ک نه ولی مادرشوهرم سریع میگه بیا مول برو برا خودت لباس بخر غصه این چیزا نکن

کلا شوهرم هیچی نمیخره من 4ساله زنشم دوتا مانتو ب زور خریده 3فاز موهام تموم شده نمیخره برام هربار مامانم میخرید اینبار من نذاشتم به شوهرم گفتم هنوز پشت گوشش انداخته یبارم گفت همین آشغالا رو میزنی ک موخوره گرفتی رو مخمه کلا

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب ک نه ولی مادرشوهرم سریع میگه بیا مول برو برا خودت لباس بخر غصه این چیزا نکن کلا شوهرم هیچی نمیخ ...

اگه بچه نداری جداشو بخدا

زندگی با مرد خسیس سخته

بخصوص ک برای کسی خرج کنن راحت 

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
بهش بگو از بازم تکرار شد بهش بگو برم سمت دوستات و براشون کادو بگیرم اینا ک مشکلی نداری؟

چرا بیشرف مشکل داره یبار با دوستش خانوادگی رفتیم بیرون من دیدم داره دوتا خانومای اونا رو میخندونه منم تنها موندم اونطرف از حرصم توپ بچه ها رو برداشتم با دوستش والیبال بازی کردم البته خیلی طولانی نه درحد دوتا پاس اومدیم خونه گفت اره تو با دوست من بازی کردی خجالت نکشیدی همه نشسته بودن تو با اون گفتم من باید با شوهرم بازی میکردم اون جای دیگه مش5ول بود منم برا خودم مشغولیت پیداکردم یه فصل کتک خوردم اما حسابی کیف کردم ک ناراحتش کردم

اره میخوام یه بهونه بیارم و نرم شایدم فردا زنگ زدم به مادرشوهرم و گفتم من لباس ندارم پسرت پول نداره ...

شماره کارتتو‌بفرست برا دوستت خیلی شیک برو با ۱۵۰۰برا خودت هر چی میخوای بخر 

چرا بیشرف مشکل داره یبار با دوستش خانوادگی رفتیم بیرون من دیدم داره دوتا خانومای اونا رو میخندونه من ...

مردا همینن 

خدا دخترارو افرید دید زیادی داره بهشون خوش میگذره گفت بزار پسرم خلق کنم گند بزنه به خوشیاشون😂😂

اگه بچه نداری جداشو بخدا زندگی با مرد خسیس سخته بخصوص ک برای کسی خرج کنن راحت 

نه بچه ندارم قصد جدایی هم دارم براهمین دیگه دعوانمیکنم و نمیسوزم از کاراش ولی امشب ...

نه بچه ندارم قصد جدایی هم دارم براهمین دیگه دعوانمیکنم و نمیسوزم از کاراش ولی امشب ...

ولش بازم ازش حرص نخور ارزش نداره

من ک زورم اومد برای دوستت خرج کرده برای شما ن

دوستتو بگو چ ادم بی لولی هست

شماره کارتتو‌بفرست برا دوستت خیلی شیک برو با ۱۵۰۰برا خودت هر چی میخوای بخر 

بخدا خسته شدم خیلی خستم روحم خستس دیگه نمیکشم

ببین ما همسایه بغلیمون دعواشون شد شوهر زنه رو میزد هی میومد خونه ما گریه میمرد بنده خدا یه دفعه شروع کرد زدن زنگ زدم ۱۱۰اومد مرده رسما داشت میمرد از ترس دس روت بلند کرد سریع بسپر کسب زنگ بزنه پلیس مگه شهر هرته 

ولش بازم ازش حرص نخور ارزش نداره من ک زورم اومد برای دوستت خرج کرده برای شما ن دوستتو بگو چ ادم بی ...

نه دوستم به قصد اینکه خودشو ب ما بندازه نیومده بود شوهرم یبار گفته بود من واردم تو ماشین اینم گفت میتونه بیاد شوهرت رفتیم دیدیم کارما نیست بردیم تعمیرکاه شوهرم اونجا با زور حساب کرد دوستمم تا دیروز هی اصرار ک بزنم ب کارت شوهرت منم اصرار ک قابل نداره چون میدونم اون پولم باشه برامن خرج نمیشه میگم ب درک بذار بره پولاش

بعدم شماره دوستاتو تو‌گوشی شوهرت بلاک کن چ معنی داره لباس بخره برا دوستت 

این لباسه یه دوست دیگمه البته دوست خانوادگیه دوست من نیست😕

نه دوستم به قصد اینکه خودشو ب ما بندازه نیومده بود شوهرم یبار گفته بود من واردم تو ماشین اینم گفت می ...

عجبببب 

شماره کارتتو میدادی میگفتی بزنه ب خودت

خوبه ضایع شده رفته دیده کار اون نیس😕