2777
2789
عنوان

شروع نماز

354 بازدید | 53 پست

بچه ها من میخوام نمازو شروع کنم از امشب...

قبل این هیچ وقت نخونده بودم...

لطفا بیاین از اثراتی که نماز تو زندگی و آرامشتون داشته بگین برای منم دعا کنین موفق بشم از امشب به بعد بخونم💞

التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون از الان دیر نیست.😔

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

هیچ وقت برای شروع نماز دیر نیست 

خود من فقط با نماز آرامش میگیرم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

به نظرتون از الان دیر نیست.😔

پاره کن پیله های پوسیده ات را، اگه میخواید دنیا رو تغییر بدید اول افکار منسوخ شده. و بذارید کنار. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.

اگه واسه دل خودت بخونی و بخوای باهاش با خدا حرف بزنی عالیه‌ ذاون موقع هست که بهت ارامش میده ....

اگر از ترس جهنم و بهشته که  اثراتی نمیبینی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اگه واسه دل خودت بخونی و بخوای باهاش با خدا حرف بزنی عالیه‌ ذاون موقع هست که بهت ارامش میده .... اگ ...

منم همیشه منتظر وقتی بودم که به اعتقادش برسمو نماز بخونم الانم فک میکنم رسیدم برای ترسو اینا نیس واقعا فقط برای آرامش خودمه😘

حالا که میخوای شروع کنی باد صبا رو از بازار نصب کن که عادت کنی به خوندن نماز اول وقت  

قبلش اذان میگه  بهت خیییلی ارامش میده ...

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }