2777
2789
عنوان

بیاید یکم بخندیم

185 بازدید | 18 پست

سمی ترین حرکتی که تا حالا دیدید یا سمی ترین چیزی که تا الان شنیدید رو بیاید تعریف کنید

خودم سم ترین حرکتی که تا الان دیدم از خواهرشوهرم بوده رفتیم خرید عقد تو لوازم آرایشی به آقاهه گفتم فلان چیزو برام بیار بهم چشم غره رفت بعدشم که دید به یه ورمه همینطور که چشم غره میرفت گفت عزیزم فلان چیزو میخوای چیکار به چه دردت میخوره 😐حالا خوبه کارت شوهرمم باهاشون بود پدرشوهرم یا خودشون نمیخواستن خرج کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همونجا میزدی تودهنش 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

مال برادرشوهرم بود شب مشروب میخورد یه عالمه براصبح میرفترنماز میخوند هنوزم همینجوریه

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
انگار داشت با بچه ۴ ساله حرف میزد که چشم غره میرفت نکبت خانوم

فک کن خاهر شوهر من میگفت لباس زیر میخای چیکار داری دیدم.

منم گفتم خصوصیه فردا با شوهرم میرم میگیرم

😂😂

سمی ترین حرکتی که تو زندگیم از یکی دیدم این بود که رفتیم عروسی دخترخاله مامانم

عروس یکم چاق بود نمیتونست زیاد برقصه عوضش داماد عین فشنگ هی میپرید بالا پایین و اومد عروسو بچرخونه نذاشتن 😐

گفتن میندازیش زمین

بعدش داماد نشست کف تالار دستشو عین تیرکمون کرده بود به عروس قلب میفرستاد 😐🤦

بعداً فهمیدیم آقا مست بوده 🥲

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اینکه خوبه من با شوهرم رفتم یه روسری بخرم، برگشتم خواهرشوهرم گفت چرا رفتید خرید😳

😂

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اینا خنده دار خواهرنیست دردناکه 😅😅

خواهرمنو بردن خرید عروسی هرچی خواهرم میخواست میگفتن آره خوبه از مغازه میرفتن بیرون خواهر منم مثل بچه یتیما میرفت دنبالشون میگفت شاید میخوان یه چیز بهتر برام بگیرن😑بدترین لحظات زندگیم بود انقدر حرص خوردم که خودم دلم نمیخواد هیچ وقت خرید عروسی خودم برم😒

اینا خنده دار خواهرنیست دردناکه 😅😅 خواهرمنو بردن خرید عروسی هرچی خواهرم میخواست میگفتن آره خوبه ا ...

ان شاءالله یه خانواده شوهر عالی قسمتت بشه عزیزم 🌸

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹