2777
2789
اگه خانوادش خوب باشن مشکلی ندارم ولی دقیقا نمیدونم چجور آدمایین خودش ک میگه خیلی مهربونن نگران نباش ...

خانواده خود آدم که نمیشن میشن؟ 

اگه میزاره بری بیرون و خرید و باشگاه اشکالی نداره

نی نی من کو پس؟ 🥺🤰🏻تو چه باشی چه نباشی غم تو جان مرا میگیرد 💔😔.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانواده خود آدم که نمیشن میشن؟  اگه میزاره بری بیرون و خرید و باشگاه اشکالی نداره

ن نمیشن 

نمیدونم دقیق باید تحقیق کنم یا بیشتر بشناسم چون نظامیه ممکنه حساس باشه 

من بابام اهل تهران و مامانم زنجان 

بابام بعد عروسی اومد زنجان زندگی کردن،همه فامیلای بابام تهران هستن، منو و پسر عمم عاشق هم شدیم واومد خواستگاری بابام ۷ سال مخالفت کرد تنها دلیلش دور بودن شهر ها بود بعد ۷ سال موافقت کرد پسرعمم اومد زنجان کلا واسه زندگی کردن از طرفی مادرشوهرم خیلی به شوهرم وابسته بود اومدن زنجان بعد برادر شوهرم عاشق یه دختر ترک شد داداشم با خواهر شوهرم ازدواج کرد دوست صمیمی شوهرم با ابجیم همگی تو یه روز ازدواج کردیم الان همگی هم تو یه ساختمونیم😆

ولی جدا از شوخی من از انتخابم راضیم 

ولی اینکه میگی ۱۵ روز سر کار ۱۵ روز خونه شاید یخورده سخت باشه باید همه چیز رو سبک سنگین بکنی

کاربری دست دو نفره
من بابام اهل تهران و مامانم زنجان  بابام بعد عروسی اومد زنجان زندگی کردن،همه فامیلای بابام تهر ...

وای چه خووببب

من بابام اهل تهران و مامانم زنجان  بابام بعد عروسی اومد زنجان زندگی کردن،همه فامیلای بابام تهر ...

چه جالب 

آره مطمئن نیستم ت شهر غریب بتونم بمونم یا نه ولی خب میخوام یه کاری انجام بدم ک اون بیاد پیش من چون خودمم شاغلم یجورایی گفتم صبر کنه من کارم درست بشه ک اون دیگه مجبور نباشه بره سرکار همچین کاری 

اره خیلی آدم مهربون و دل پاکیه هیچ مشکلی نداره واقعا دوسم داره ولی نمیخوام برا ازداوج عجله کنم 

فکراتو بکن عزیزم در حر حال خوشبخت شی