زردیس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 6821 عنوان تبریزیای عزیز، یا کسانی که تبریز رفتن 721 بازدید | 12 پست لطفا دیدنیهای تبریز جاهای تفریحی مراکز خریدو رستورانهای خوبشو معرفی کنید 1401/03/18 | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99089 لاله پارکائل کلیباازار وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
fsn عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1347 کوه عینالی پارک ائل گلی روستای کندوان رستوران کاخ ایمانی_برکه_آنا_ارسطو
zahiguenn عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3079 اعل گلی، پارک ولیعصر، کوه عینالی، کندوان، ارسباران، مرکز خریداشم بازار تبریز تربیت خیلی زیادهههههه
سها۶۵ عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 4107 کندوان خوبه. آسیاب خرابه طبیعتش قشنگه. خانه ستارخان و مقبره الشعرا و مسجد کبود. ائل گلی یه پارک بزرگه. و بازارش هم عطاریای خوبی داره. لباس زمستونیاش قیمت مناسبه و کیف و کفشی که از ترکیه میاد.
گلبوته۱۳۹۸ عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 390 لاله پارک و اطلس ومجتمع ستاره باران و پاساژهای اطراف برای خرید لباس اینابازار سرپوشیده رو حتما ببینید ایل گلی تبریز و عینالی برای تفریح
دخترموفرفری عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 6805 دیدنی ائل گلی، کوه عینالی، چند تا موزه هم هستمراکز خرید، بازار تبریز، ستاره باران ، لاله پارک، ولی الان کلیبر می چسبه که عین شماله، جاهای فوقعاده ای داره و خنک هم هست گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
روزگاران عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 4088 سلام عزیزم اومدی تبریز؟ منم تبریزی هستم. من عینالی رو خییلی دوست دارم.مراکز خریدشم خیلی زیاده. لاله پارک هم خوبه.تو منطقه ی ولیعصر رستورانای خوبی هست.
زردیس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 6821 سلام عزیزم اومدی تبریز؟ منم تبریزی هستم. من عینالی رو خییلی دوست دارم.مراکز خریدشم خیلی زیاده. ... سلام عزیز دلم بله
زردیس مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 6821 خوش اومدین خانمی، با شوهرت اومدی؟ بله عزیزم خیلی ممنونم مهربون🙏