2789
سلام راپانزل جون ،سلام زهرا جون ، عزیزم امیدوارم در امتحانات موفق باشی. ازاینکه فشار کاریتون توسط زهرا جون کم میشه خوشحالم من یه انتقادی دارم : از زهراجون خواهش میکنم یه خط وایبر هم راه اندازی کنند تا کسایی که دسترسی به نی نی سایت ندارند.و نت با سرعت پایین دارند بتونند با شما ارتباط برقرار کنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنها جونم بسته به سایز 90 ت و 98 ت http://www.aliexpress.com/store/product/2014-New-Blue-Princess-Girl-Party-Dresses-Flower-Sequined-Tutu-style-Wedding-Dress-for-Christmas-girls/614522_32219710828.html
خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
سلام عزیزم خوب هستین ؟ من این سوالاتو تو تاپیک راپانزل جون کردم . ایشون اینجارو معرفی کردن . ممنون میشم راهنماییم کنی . این کد 246 که تو ص 183 تاپیک قبلی گذاشته رو برای دو سال مخوام حتما ؟ امکانش هست ؟ کد 249 باز همون صفحه رو هم میخوام طوسی فسفریشو باز برای دوسال .
انقدر به من نگو نمیتونی نمیتونی !! من رو بر اساس توانایی های خودت نسنج ! من تو نیستم ، من میتونم !!!
بعد خواستم بپرسم که لباس های ست خانوادکی رو کجای سایت باید ببینم . پیداش نمیکنم . راهنماییم کنی ممنونت میشم . و اینکه از همین راحتی های طوسی اسپرت که گفتم برای دخترم میخوام ( کد 246) برای خودم و همسرم میخوام . کدوم قسمتو ببینم . مرسی
انقدر به من نگو نمیتونی نمیتونی !! من رو بر اساس توانایی های خودت نسنج ! من تو نیستم ، من میتونم !!!