2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مریم جون 59 ت میشه عزیزم . خود کفش بازخورد نداشته . من اطلاعات شمارو کامل برای زهرا جون میفرستم عزیزم . اندازه کف پاتون رو بدید طول و عرض رو هم بدید عزیزم .
خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
مریم جون توی این صفحه نگاه کن عزیزم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1023953 طول و عرض پارو چجوری اندازه گرفته پارو گذاشته رو کاغذ علامت زده بعد .......
سلام تنها جون باشه عزیزم ----------------------------------- مریم جون اطلاعاتتون رو میفرستم چون من دیگه خرید ندارم زهرا جون خودشون چک میکنند .
تندیس جونم سلام عزیزم خوبی عزیزم فرقی نداره به زهرا جون سفارش بدید . من هم کاری داشتید انجام میدم و سوالی داشتید جواب میدم خریدی داشتید من یا زهرا جون فرقی نداره . زهرا جون لطف کردن و قبول کردن که با هم همکاری کنیم . چون امتحانام شروع شده و حجم کار هم برای من سنگین بود به تنهایی نمیتونستم و لطف زهرا جون شامل حالم شده . از این به بعد دوستم میخرن و من هم کنار دوستام هستم . زهرا جونم از من هم مطمئن تر هستند و وارد ترو دقیق تر توی خرید اگه یهو تاپیک قبلیو تعطیل میکردم و کسی نبود که خیلی بد میشد اینجوری شما به خریدای عیدتون میرسید عزیزم .