2777
2789
عنوان

امام رضا😔😔😔😔😔

403 بازدید | 32 پست

کاش امام رضا حاجت منو میداد....کاش تموم میشدن این روزای لعنتی... دلم حاجت روایی میخواد دلم معجزه میخواد دلم تنگه برا روزای قبلم دلم میخواد برگردم ب ی روزای دیگ دلم میخواد تموم شه همه چیز.... امام رضا صدام رو میشنوی؟تورو جان جوادت تو پادرمیانی کن ختم ب خیر بشه... بسه هر چقدر این یک سال اینجا نابود شدم ب خدا خسته شدم ب خدا دارم میمیرم... ب خدا نابود شدم ب خدا دق کردم... امام رضا بیا پدری کن آقایی کن سروری کن اصلا ب خاطر هر چی ک تو بگی ب هر دلیلی ک دلت میخواد،میخواد دلیلت دل شکستم باشه میخواد دل شکسته مادرم باشه میخواد حفظ آبروم باشه ولی کمکم کن من دلم طلاق نمیخواد... 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
امام رضا حاجت نمیده   فقط خداست که حاجت میده  اول اعتقاداتتون رو اوکی کنید  تا حاجت ه ...

من گفتم پادرمیانی کنه..میدونم آقا واسطه من و خداست 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله مشکلت حل بشه استاتر به حق اقا امام رضا 

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
من گفتم پادرمیانی کنه..میدونم آقا واسطه من و خداست 

میدونم

در رابطه با جمله اولتون گفتم

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

منم منتظرم   

منم از امام رضا کمک خواستم

امید وارم نا امیدمون نزاره

سلام هلن حالت چطوره

خبر جدیدی نشد

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
سلام هلن حالت چطوره خبر جدیدی نشد

سلام عزیزم بد نیستم ی جلسه مشاوره دیگ زوری برامون گذاشتن

سلام عزیزم بد نیستم ی جلسه مشاوره دیگ زوری برامون گذاشتن

ان شاالله ختم بخیر میشه

نمیتونی خودت بری باهاش صحبت کنی

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
ان شاالله ختم بخیر میشه نمیتونی خودت بری باهاش صحبت کنی

من میخوام تموم بشه... این آقا خبرچینه ب همه زنگ میزنه ک هلن اومد باهام حرف زد و چیا گفت 

[QUOTE=240399802]من میخوام تموم بشه... این آقا خبرچینه ب همه زنگ میزنه ک هلن اومد باهام حرف زد و چیا گفت [/QUOTEخب خداروشکر که تصمیمتو برای جدایی گرفتی

پس استرس نداشته باش و فکر و خیال الکی نکن،و برای این اقا هم دلتنگی نکن که ارزششو نداره

[QUOTE=240399802]من میخوام تموم بشه... این آقا خبرچینه ب همه زنگ میزنه ک هلن اومد باهام حرف زد و چیا ...

دلتنگ خاطرات ۷ سالم شدم...روزهای قشنگم...خاطرات شیرینم

دلتنگ خاطرات ۷ سالم شدم...روزهای قشنگم...خاطرات شیرینم

به بدی هاش فکر کن

به سختی های این ۷ سال

البته این اضطرابا تا یه مدت عادیه بعد فراموش میکنی به شرط اینکه خودتم بخای

الانم زانوی غم بغل نگیر مطمعن باش جدایی به صلاحته و بعدا حکمتشو میفهمی

و اینم بدون تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی 

به قول مامانم خودتو دشمن شات نکن دختر

2790
2778
2791
2779
2792