2821
2789
عنوان

امام رضا😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 32 پست
میدونه ولی براش مهم نیس

خیلی ناراحت میشم برات 

من خودم عاشقم میفهمم عشق اگه منطق سرش میشد که کار خیلی راحت بود 

نمیتونی بری مشهد 

حرم حالتو خیلی بهتر میکنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت میشم برات  من خودم عاشقم میفهمم عشق اگه منطق سرش میشد که کار خیلی راحت بود  ...

۱۳۰۰ کیلومتر مشهد ازم دوره آقا امام رضا صدام رو از همینجا میشنوه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

الهی بگردم دورت

من نمیشناسمت...خیلی اتفاقی دیدم تاپیکتو..چقدر میفهممت..منم عین خودتم درد رو تو تک تک جمله هات حس کردم و درک کردم..خیل سخته خیلی...منم یه روزی اینوقتا دنبال لباس عروس و دسته گل بودم الانم تو همون تاریخ در ب در دادگاهم..میخای حرف بزنیم اروم شی؟

الهی بگردم دورت من نمیشناسمت...خیلی اتفاقی دیدم تاپیکتو..چقدر میفهممت..منم عین خودتم درد رو تو تک ت ...

اینجا دیک همه منو می‌شناسن هر جا میرم میگن هلن آروم تری؟حرف بزنیم... ولی درد من اصلا فراموش شدنی نیست من دلم خونه خودم رو میخواد... ولی شوهرم منو نمیخواد... دوستم نداره

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
اینجا دیک همه منو می‌شناسن هر جا میرم میگن هلن آروم تری؟حرف بزنیم... ولی درد من اصلا فراموش شدنی نیس ...

منم مثه تو...خودمو ب آب و آتیش زدم شوهرم برگرده..ولی حتی حاضر نیس تو جلسات دادگاه بیاد...اونم همه جا گف نمیخامش..انقدر پشتم بد گفته خجالت میکشم یکسال از خونه برم بیرون

اینجا دیک همه منو می‌شناسن هر جا میرم میگن هلن آروم تری؟حرف بزنیم... ولی درد من اصلا فراموش شدنی نیس ...

منم دلم تنگه واس روزای خوبم..زندگی منو خونوادش پاشیدن‌‌..انگار من لباس بودم..یهو گفتن این نه یکی دیگ رو بگیر

منم دلم تنگه واس روزای خوبم..زندگی منو خونوادش پاشیدن‌‌..انگار من لباس بودم..یهو گفتن این نه یکی دیگ ...

بمیرم برا دلت خواهری

بمیرم برا دلت خواهری

خدانکنه مهربونم‌..میدونی یه جا گفتی فقط اسمش تو شناسنامم باشه حتی اگ خودش کنارم نیست...خیلی درکت کردم چون منم همیشه همینو میگم..انگار ادم داره جونش رو از دست میده...همیشه میگم ینی دوباره من سرپا میشم؟حسودیم میشه وقتی یکی میگ من جدا شدم خوشحالم و الان خوشبختم...یه میگ من شوهرم رو دوست نداشتم..کاش منم عین خیالم نبود..هعی خدا

خدانکنه مهربونم‌..میدونی یه جا گفتی فقط اسمش تو شناسنامم باشه حتی اگ خودش کنارم نیست...خیلی درکت کرد ...

ب خدا ک ب اسم خالیش هم برا من کافیه

ب خدا ک ب اسم خالیش هم برا من کافیه

میدونم ک چی میگی..شاید خودخواهی باشه ولی انگار نمیخای چیزی ک یه روزی مال تو بود سهم یکی دیگ بشه..هعی خواهر من چی بگم ک میرن واسش دختر نشون میکنن میگن بیا همینو بگیر تا زودتر منو طلاق بده

میدونم ک چی میگی..شاید خودخواهی باشه ولی انگار نمیخای چیزی ک یه روزی مال تو بود سهم یکی دیگ بشه..هعی ...

بگردم برات... خدا لعنت کنه اینجور آدم هارو

هیچوقت اومده جلو ک حرف بزنه؟ازت نخاست برگردی؟خونوادش چی میگن 

ن دو روز پیش صاف تو چشام نگاه کرد گفت نمیخوامت