2777
2789
عنوان

سن ازدواج؟

262 بازدید | 26 پست

دختری که پخته باشه کی خوبه واسش ازدواج الانم با سن کم سه/چهارتا خواستگار داره!

مادرم امروز برگشت گفت ۲۲ سالگی ازدواج کن:/

منی که میگفتم اوووو میرم تا ۲۶/۷ مادرم میگه نکنه فکر کردی نگهت میدارم ور دلم😐😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم چرا مادرا خوششون میاد هر چه سریعتر دخترشون رو شوهر بدن و فکر میکنن هر چی زودتر ازدواج کنی تاپ تری

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.

وای دده بازم دعوا میشه الان

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

دیگه کمتر از 18 نباشه ولی 20 به بعد بهتره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

هر وقت حس کردی اون مرد میتونه یه عمر خوشبختت کنه و کنارش شاد باشی

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.

من که میخوام بعد ۲۴ ازدواج کنم ! باید از همه چی سردربیارم کاملا آماده باشم و تجربه هم خیلی مهمه. 

توام کمتر از ۲۲ عروسی نکن هم پسر باید بزرگتر باشه هم دختر که بتونن همو درک کنن و از پس مشکلشون بربیان

مامانت یه چی گفته تو ب فکر اینده باش عجله نکن

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز