2789
عنوان

سن ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست
چرااا😂

همیشههههه تواینطور تاپیکا دعوا میشه نی نی یار میترکونه تاپیکو

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم اگر پخته باشه و دستش تو جیب خودش باشه ۳۰،۳۲ سالگی خوبه دیگه

🕊🖤سالها بعد که مشتی از خاک سرزمینت شده ای،باران که می زند بویی به مشام خواهد رسید، کاش بوی عشق و شجاعت بلند شود نه ترس و ذلت…🕊✌🏻
من که میخوام بعد ۲۴ ازدواج کنم ! باید از همه چی سردربیارم کاملا آماده باشم و تجربه هم خیلی مهمه.&nbs ...

آره من دلم می خواد یکم دستم بره تو جیب خودم بعد به ازدواج فکر کنم

البته تا دوروز پیش از شوهر متنفر بودم😂😂😂👋

٢۴ به بعد 

هر چقدررررررر هم یه نفر عاقل باشه 

اصلا عاقل ترین آدم دنیاااا هم ٢۴ سالگی مثل ١٨ سالگیش فکر و رفتار نمیکنه، ٢۶ سالگی مثل ٢٠ سالگیش فکر و عمل نمیکنه، انسان در حال رشده

پس سن کم برای ازدواج اصلاااااا مناسب نیست، نیاید مثال بزنید ‌چون همون فردی هم که از ازدواج سن کمش راضیه اگر دیر تر ازدواج میکرد کلی بهتر بود همه چیز و یه جاهایی درست‌تر رفتار میکرد

آره من دلم می خواد یکم دستم بره تو جیب خودم بعد به ازدواج فکر کنم البته تا دوروز پیش از شوهر متنفر ...

اره بابا هروقتم هوس شوهر کردن ب سرت زد فوقش برو سریال کره ای ببین یکم فیلم هندی شه 

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸