2821
2789
عنوان

خانما بیاین 😭😔

119 بازدید | 24 پست

من ۳ سال پیش عاشق یک نفر بودم ولی اون اصلأ هیچی نمیدونست بعد ازدواج کرد و من دااااااغونننن شدم وحشتناک داغوووون شدم مثلاً به شب زف.... شون فکر میکردم به اینکه به هم علاقه دارنننو....... اصلأ دیوانه کننده بود بعد ۳ ماه پیش طلاق گرفتع دختر بد در اومده حالا از وقتی که فهمیدم طلاق گرفته دوباره بدجوری عشقش منو گرفت 😭😭 اصلأ بی‌قراری دارم نمیتونم بخوابم دچار معده درد شدم و.....اینم بگم که من نمیتونم بهش بگم 😭😭😔چیکار کنمممم نمیتونم دوباره تحمل کنم با یکی دیگه ازدواج کنههههه

فالو ش کن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از کجا میدونی دختر بد دراومده  شاید خودش بد بوده  اول تحقیق کن بد اگه واقعا خوب بود برو ...

فامیل هستش خودش خیلیییی خوبه خیلییی اصلأ از چشم من فرشتس 

اینو شما چند ماه پیشم یه بار گفتی فکر‌کنم. عزیزم آخه عشق یه طرفه مثل توهم میمونه باید حداقل یه کاری ...

خب چه جوری به واقعیت تبدیلش کنم من اصلأ سالی ی بارم نمیبینمش 

خب چه جوری به واقعیت تبدیلش کنم من اصلأ سالی ی بارم نمیبینمش 

ببین بعضی آدم ها از دور جذابن وقتی بهشون میرسی میفهمی فقط دربارشون اشتباه تصور می کردی و عللاقتو از دست میدی پیشنهاد میکنم سعی کن به طرف نزدیک شی . یا حداقل بفهمی چرا زنشو طلاق داده؟ اخلاق بدی مرده داشته یا نه

تکلیفت با خودت معلوم نیست ، یا نمیتونی بهش سرنخ بدی و پا پیش بزاری ، هم اینکه نمیتونی ازدواجشو ببینی ، البته اگر خوشش بیاد از شما خودش میاد ،نیازی نیست کار خاصی بکنی و غرورت رو زیر سوال ببری، فقط جلو چشمش باشی یا تمایلت رو به ارتباط نشون بدی کافیه ...

بعدش باید علاقتون دو طرفه باشه اون آقا هم به شما حسش خوب باشه تا بتونید باهم احساس خوشبختی کنین ، عشق یکطرفه عاقبتی نداره

ببین بعضی آدم ها از دور جذابن وقتی بهشون میرسی میفهمی فقط دربارشون اشتباه تصور می کردی و عللاقتو از ...

ببین از نزدیک اصلأ ی فرشتس من زیاد از نزدیک باهاش بودم اصلأ قابل توصیف نیست 

مهربونیش

مغرور بودنشو..... اصلأ دیوونم می‌کنه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز