2777
2789
عنوان

خانما بیاین 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین از نزدیک اصلأ ی فرشتس من زیاد از نزدیک باهاش بودم اصلأ قابل توصیف نیست  مهربونیش مغرور ب ...

منم ۵ سال عشق یه طرفه داشتم . دیگه دیدم نمیرسم ولش کردن م ثل تو هم دیوانه وار دوسش داشتم حتی براشدشعر هم مینوشتم چون به نُظرم یه آدم کاملا بی نقص بود و از من سر تر ولی خواب مشکل همین جا بود اون هیچ وقت سمت من نمیومد با وجود اینکه ازدواج نکرده هنکز ولی بعد ۵ سال از چشمم افتاده دلم به حال خود احمقم میسوره که ۵ سال عمرم رو سر این هدر کردم . الان به این نتیجه رسیدم انقدر هم آدم باحالی نیست که من فکرشو می کردم و من فقط یه بت ساخته بودم

منم ۵ سال عشق یه طرفه داشتم . دیگه دیدم نمیرسم ولش کردن م ثل تو هم دیوانه وار دوسش داشتم حتی براشدشع ...

این فرق داره از من خوشش میاد بارها بهم گفته تو با همه فرق داری و......خانوادش خیلی از من خوششون میادد خیلیییییی

فقط نمیدونم چ کار کنم تا به ازدواج ختم بشه

این فرق داره از من خوشش میاد بارها بهم گفته تو با همه فرق داری و......خانوادش خیلی از من خوششون میاد ...

خواب اگه خوشش میاد میومد میگرفت . مراقب باش سر کارت نذاره تو هم خودتو یه ذره بگیر پسرای مغرور دخترای دست نیافتنی دوست دارن