2789
عنوان

تولد همسرم

119 بازدید | 32 پست

خانوما من عاشق همسرمم

و تولدش نزدیکه

دنبال ی متن یا ی شعر خیلی عاشقانه ام

خودم هرچی مینویسم احساس میکنم نمیتونم چیزی که میخوام رو بگم

اگه میشه راهنماییم کنید

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
من براش کلیپ درست میکنم یه شعر عاشقانه ملایم هم میذارم 😍😍😍😍ای جان عشقتون همیشه پایدار روحیه گرفت ...

میشه آهنگ اونجوری معرفی کنید لطفا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من براش کلیپ درست میکنم یه شعر عاشقانه ملایم هم میذارم 😍😍😍😍ای جان عشقتون همیشه پایدار روحیه گرفت ...

خوشبختیتون ابدی عزیزدلم

فکر خیلی خوبیه ⚘⚘⚘

آهنگهای راغب نگاه کن  خیلی چیزهای قشنگی داره لعنتی

اووف اونو که اره خیلیاشو دارم 

ولی گفتم شاید چیز خاصی مدنظرتونه 

مرسی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

پس بگرد واسه تولد همسر سرچ کن ببین چی میتونی پیدا کنی

الان فکرم دوتا شد هم آهنگ و متن😂😂

کارم دراومده باید بگردم پیدا کنم🥰

اسی میخای تو خونه بگیری یا کافی شاپ ؟ 

میخوام اول دو روز زودتر تو خونه با یه کیک کوچولو سورپرایزش کنم

بعد روز تولدش کلا بزنیم بیرون تولد بکیرم براش

آخه اصلا شرایطشو ندارم خودم تنها از قبل برم کافی شاپی جایی رو رزرو کنم 

میخوام اول دو روز زودتر تو خونه با یه کیک کوچولو سورپرایزش کنم بعد روز تولدش کلا بزنیم بیرون تولد ب ...

خب چرا تو هم خود خونه براش سورپرایزی نمیگیری همون دو روز قبل توقع نداره اینطوری سور پرایز بشه 

خب چرا تو هم خود خونه براش سورپرایزی نمیگیری همون دو روز قبل توقع نداره اینطوری سور پرایز بشه 

تو خونه دوروز قبل سورپرایزش میکنم 

چون تولدشون آخر هفته س دوست ندارم روز تولدش مثل ی روز عادی باشه،واسه همین بهش گفتم روز تولدتو میریم بیرون مهمون من😊

تو خونه دوروز قبل سورپرایزش میکنم  چون تولدشون آخر هفته س دوست ندارم روز تولدش مثل ی روز عادی ...

آخی عزیزم چرا با برادریی خواهریی کسی نمیری قشنگ رزرو کنی ؟ یادمه رفته بودیم تو هاشمیه بود فکر کنم رستوران بعد برای بنده خدا تولد گرفته بودند آلاچیق بغل دستیمون طرف به خانومش گفته بود بریم غذا بخوریم وای هم از در رستوران اومدن فشفشه و آهنگ اینقدر قشنگ منکه کلی ذوق زده شده بودم