2777
2789
عنوان

تولد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 32 پست
خب چرا تو هم خود خونه براش سورپرایزی نمیگیری همون دو روز قبل توقع نداره اینطوری سور پرایز بشه 

من دوست دارم واسش سنگ تموم بذارم چون واقعا عاشقشم و عاشق اینم که بتونم خوشحالش کنم

اول تدارک تولد آنچنانی رو داشتم میدیدم که بگم عکاسم بیاد تو خونه و از این داستانا

ولی خب هزینه هاش خیلی بالا درمیومد و فشارش دوباره رو دوش همسرم بود و فک نمیکنم کسی اینجوری خوشحال بشه

واسه همین نظرم عوض شده و میخوام اینجوری ی تولد نقلی بگیرم واسش ولی دوس دارم متفاوت باشه

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
من دوست دارم واسش سنگ تموم بذارم چون واقعا عاشقشم و عاشق اینم که بتونم خوشحالش کنم اول تدارک تولد آ ...

پس خوبه عزیزم هر جور که خودتون دوست دارین بگیرین منکه همیشه خودم و دخترم و شوهرم هستیم خودم کیک درست میکنم غذای مورد علاقه اش تازه تنهایی خونه رو تزیین میکنم فکر میکنه یه چیز عادیه ولی هر سال بهتر از سال دیگه کردم براش 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آخی عزیزم چرا با برادریی خواهریی کسی نمیری قشنگ رزرو کنی ؟ یادمه رفته بودیم تو هاشمیه بود فکر کنم رس ...

متاسفانه من اینجا تنهام

و خانواده همسرم اصلا باهام صمیمی نیستن که بخوام ازشون همچین چیزی بخوام

انقد اینجور چیزارو میبینم دلم غشو ضعف میره ولی متاسفانه تاحالا موفق نشدم از این کارا بکنم

متاسفانه من اینجا تنهام و خانواده همسرم اصلا باهام صمیمی نیستن که بخوام ازشون همچین چیزی بخوام انق ...

ول کن پس هم خودت و شوهرت برید بیرون عشق کنید بی خیال بقیه ببین خودت و شوهرت مهم هستین عزیزم نه دیگرون اولویت اصلی رو به خودتون و انشالله بچتون بده 

پس خوبه عزیزم هر جور که خودتون دوست دارین بگیرین منکه همیشه خودم و دخترم و شوهرم هستیم خودم کیک درست ...

انشالله سلامتی و شادی مهمون همیشگی زندگیتون باشه

بله آقایون زیاد به چیزای مادی توجه نمیکنن،منم همیشه کیکای تولدشو خودم آماده میکنم انقد ذوق میکنن که نگو

ول کن پس هم خودت و شوهرت برید بیرون عشق کنید بی خیال بقیه ببین خودت و شوهرت مهم هستین عزیزم نه دیگرو ...

دقیقا من دوست دارم همسرمو خوشحال کنم مهم همینه

ممنونم که خواهرانه راهنماییم کردین😘

آخه من خودم کیک درست میکنم کم کم میخام حرفه ایی بشم 

چه جالب 🤩🤩🤩

منم توهمین حرفه ام عزیزم

امیدوارم موفق ترین باشین👌

دقیقا من دوست دارم همسرمو خوشحال کنم مهم همینه ممنونم که خواهرانه راهنماییم کردین😘

قربونت عزیزم ببین چه غذایی رو بیشتر دوست داره همون درست کن ببین کیک شکلاتی خیس براش درست کن آسونه زحمتی نداره روشن با شکلات سفید تزیین کن قشنگ چند تا توت فرنگی خوشگلم بذار وسطش  چند تا بادکنک  طلایی مشکی هم بزن به سقف خوشگل کن از این گلهای خشک شده قرمز رنگ بگیر با چند تا شمع شبیه قلب کن رو میز کیک و بذار وسطش چراغها رو خاموش کن هم اومد با برف شادی سورپرایزش کن 

قربونت عزیزم ببین چه غذایی رو بیشتر دوست داره همون درست کن ببین کیک شکلاتی خیس براش درست کن آسونه زح ...

چقد گلی آخه شما🥰🥰😍