2777
2789

دوستان سعی میکنم ک سریع بنویسم چون بلد نبودم ک از قبل تایپ کنم بعد کپی کنم

من دختری از خونواده متوسط هستم دختر اخرم 

تا ۲۰ سالکی مشکلات خونوادگی زیاد بود نه اینکه نبود بود ولی خیلی راحت باهاش کنار میومدم چون بار زندگی رو دوش من نبود تاااینکه ابجیم ک داخل مطب دکتر کار میکرد و حالا ازدواج کرده بود و بخاطر اینکه گیر دادشوهرش بهش نتونست ادامه بده به کارش بااینکه خیلی پولشو لازم داشت و به من گفت ک اینجا حقوق خوب میدن درسته خیلی سخت میگیرن ولی خودم بهت یاد میدم و من خیلی خوشحال بودم فک میکردم برای خودم کسی شدم حالا ک میخوام برم سرکار و رو پای خودم وایسادم 

تااینکه یه روز ابجیم گفت بریم بهت یاد بدم و شروع کن کارتو بااینکه ناراحتی تو چهرش میدیدم ک دوس نداشت من برم اونجا کار کنم ولی بخاطر شرایط نمیشد و منم بالاخره بایدرو پای خودم وایمیستادم تااینجا خیلی خوشحال بودم و رفتیم داخل مطب همینجور ک بخاطر چیزایی ک یاد گرفته بودم کلی شوق و هیجان داشتم نگا به خواهرم کردم ک انگار اخر زندگی ابجیشه ک اینجور نگام میکرد ولی خب من این چیزا حالیم نبود و ابجیم کامل بهم یاد داد و رفت فرداش اومدو شروع کردم کارمو 

اگر هستید یه چیزی بگید بدونم هستید ک الکی نزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان اگه پربازدید شد میشه برای حاجتم فقط یکدونه صلوات بفرستین هدیه به امام رضا 

اسمم فيروزه 😓 

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

خیلی بخاطر کارم خوشحال بودم و میدونستم ک اینحا چقدر خواهرمو تحقیر کرده بودن شروع ک کردم کارمو تحقیر کردنای دکتر شروع شد انگار نه انگار ک من منشی اونجا بودم مثلا میگفت چایی بیار میبردم براش میگفت خوب نیست برو یکی دیگه بیار و خدا میدونه چقدر توخودم خورد میشدم ناگفته نمونه ک صد مرتبه بدتراز این سر ابجیم در اورده بودم ولی نمیدونم چجور ۳ سال اونجا مونده بود من ۳ ماه بیشتر طاقت نیوردم و کلا از این کار ک دراومدم و ولش کردم کلا خیلی رو روحیم اثر بد گذاشته بود جوری ک نه حرف میزدم نه میخندیدم نه هییییچ

دانشگاه قبول شدم بااینکه رشته ای ک میخواستم نبوددولی خب من خیلی تلاش کرده بودم بخاطر بحث بین پدرو مادرم و شرایطم نمیتونستم بیشتر از تلاش کنم ک بتونم چیز بهتری قبول بشم رفتم دانشگاه یه دوست داشتم ک خیلی باهاش رابطه انچنانی هم نداشتم یه روز ک داخل حیاط دانشگاه نشسته بودم و داشتم به زندگیم قکر میکردمو کلا از زندگی ناامید بودم اومد نشست کنارمو گفت چته چرا انقدر تو خودتی گفتم حوصله هیچی ندارم گفت چرا و من چون رابطه انچنان خوبی باهاش نداشتم بهش توضیحی ندادم گفت یه پسره هست پسر خوبیه میخوای باهات اشناش کنم از این دمغی بیای بیرون گفتم نه ولی اون بدون توجه به حرف من عکس پسره رو بهم نشون داد و بازم گفتم نه 

تا خود خونه مخ منو میخواست بزنه و من اصلا قطعی بهش جوابی ندادم رسیدم خونه و ازش خداحافظی کردم لباسمو بیرون اوردم یکم گذشت دیدم یه شماره غریب پیام داده 

سلام خوبی؟

گفتم شما 

گفت فلانی شمارتو بهم داده گفتم من گفته بودم ک همچین کاری نکنه و میخواست مخمو بزنه ولی من سفت تراز این حرفا بودم ۳ روزی گذشت همچنان دستو پا شکسته پیام میداد و منم بعضیاشو ج میدادم بعضیاشو نه

کم کم دیدم ازش بدمم نمیاد و قرار گذاشتیم ک بیاد دنبالم و بریم بیرون رفتیم من خیلی دپرس بودم خیلی در حدی ک همیشه هر جا ک بودم انگشتمو میزاشتم رو گیج گاهم و فشار میدادم بلکه یکم اعصابم اروم بشه و رفتیم یه جایی ک کل شهر زیر پامون بود وایسادیم یه نگا بهم کرد ولی من نگاهش نمیکردم و روزمون اینجور گذشت ناگفته نمونه ک برای من رفتاراش عجیب بود و از اینجا بود ک حس کردم متفاوته با بقیه تااینکه گذشت و پشت سر هم قرار گذاشتیم به فاصله چند روز مثلا شخصیتش یه پسر اروم بود ک حتی به خودش اجازه نمیداد بخواد دستمو بگیره هم اون به دنیا بی اعتماد بود هم من از دنیا زده