سلام دوستان شما چجوری قالی هاتونو مثل روز اول تمیز نگه میدارین و برق میندازین من قالی هام سفیده از بس تمیزشون کردم از کت و کول افتادم بنظرتون بخار شو بخرم خوبه؟
من روفرشي دوس ندارم روشنم هستن بچم دارم بخارشو ميكشم
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
نه بخار شور خیلی خوب نیست برای فرش به درد دیوار و سرامیک میخوره
اتفاقا من ديوارو سراميكو بلد نيستم يا حالا بخارشوم درست نيست اما فرشامو برق ميندازه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من بخارشو دارم عاليه من روفرشي دوس ندارم روشنم هستن بچم دارم بخارشو ميكشم
عع من فقط سرامیکو باهاش تمیز کردم
فرشو تاحالا امتحان نکردم
فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
اتفاقا من ديوارو سراميكو بلد نيستم يا حالا بخارشوم درست نيست اما فرشامو برق ميندازه
من بیشتر برای دیوار و سرامیک استفاده می کنم سری بزرگشون میزنم با حوله بدون هیچ ماده تمیز کننده دیوار. ها تمیز میکنم و همیشه اخر نظافت مثل طی کف خونه رو می کشم،اگر حال و حوصله شو داشته باشم گاز و اطرافش هم با بخار شور تمیز مز کنم،ولی در باره فرش و مبل حس می کنم خیلی تمیز نمیشه حتما باید شامپو فرش بزنم تا قشنگ تمیز بشه
من بیشتر برای دیوار و سرامیک استفاده می کنم سری بزرگشون میزنم با حوله بدون هیچ ماده تمیز کننده ...
خب شامپو فرشو ميريزم تو مخزنش بعد ميكشم