سلام دوستان شما چجوری قالی هاتونو مثل روز اول تمیز نگه میدارین و برق میندازین من قالی هام سفیده از بس تمیزشون کردم از کت و کول افتادم بنظرتون بخار شو بخرم خوبه؟
من روفرشي دوس ندارم روشنم هستن بچم دارم بخارشو ميكشم
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
نه بخار شور خیلی خوب نیست برای فرش به درد دیوار و سرامیک میخوره
اتفاقا من ديوارو سراميكو بلد نيستم يا حالا بخارشوم درست نيست اما فرشامو برق ميندازه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من بخارشو دارم عاليه من روفرشي دوس ندارم روشنم هستن بچم دارم بخارشو ميكشم
عع من فقط سرامیکو باهاش تمیز کردم
فرشو تاحالا امتحان نکردم
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
اتفاقا من ديوارو سراميكو بلد نيستم يا حالا بخارشوم درست نيست اما فرشامو برق ميندازه
من بیشتر برای دیوار و سرامیک استفاده می کنم سری بزرگشون میزنم با حوله بدون هیچ ماده تمیز کننده دیوار. ها تمیز میکنم و همیشه اخر نظافت مثل طی کف خونه رو می کشم،اگر حال و حوصله شو داشته باشم گاز و اطرافش هم با بخار شور تمیز مز کنم،ولی در باره فرش و مبل حس می کنم خیلی تمیز نمیشه حتما باید شامپو فرش بزنم تا قشنگ تمیز بشه
من بیشتر برای دیوار و سرامیک استفاده می کنم سری بزرگشون میزنم با حوله بدون هیچ ماده تمیز کننده ...
خب شامپو فرشو ميريزم تو مخزنش بعد ميكشم