2777
2789
عنوان

عمومیا حذف شد😑✋🏻

1356 بازدید | 97 پست

خبر کنکوری🟢

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، طرح اصلاح و تکمیل سیاست‌های سنجش و پذیرش در دانشگاه‌ها به تصویب نهایی رسید. بر این اساس در کنکور های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳:

✅ دروس عمومی نخواهیم داشت.

✅ معدل نهایی سال دوازدهم تأثیر قطعی ۶۰ درصد خواهد داشت.

✅ کنکور ۲ بار در سال و فقط از دروس تخصصی برگزار خواهد شد.

✅ دانش‌آموزان برای بهبود معدل نهایی خود، می‌توانند تا ۱۰ بار در امتحانات نهایی سال دوازدهم شرکت کنند.

لینک خبر👇 https://www.president.ir/fa/136971

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کنکور هم چندین سال هست حذف شده ...

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

زنده پوشش دادم خبرو

رسما گند زدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8796807/تاثیر-معدل-۶۰-درصد-قطعی-شد

♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
کنکور هم چندین سال هست حذف شده ...

اخبار گفت الان

♡خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

جدی😳خوب شد براکنکور

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
تو رو خدا بگو راسته یانه سنجش اعلام کرد؟؟

اخبار مصاحبه کرد