2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من سالی دو سه بار به صورت دوره ای دچار ریزش مو میشم چون کم کاری تیروئید تنبلی تخمدان آلرژی فصلی و کم خونی دارم

ولی زیاد دوا درمون میکنم کنترلش میکنم

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

من دارم دیونه میشم دکتر امگول بیوتین داد فایده نداش 

من شنیدم بیوتین آمریکایی خوبه. البته من ایرانی ۵۰۰۰ میخورم اینا تموم بشه میخوام آمریکایش رو بگیرم

من شنیدم بیوتین آمریکایی خوبه. البته من ایرانی ۵۰۰۰ میخورم اینا تموم بشه میخوام آمریکایش رو بگیرم

داروخونه داره؟ ببین موهای من نازک شده شما موهاتون نازک شده؟ اگه اره این بیوتین مصرف  کردی ضخیم سده؟ 

داروخونه داره؟ ببین موهای من نازک شده شما موهاتون نازک شده؟ اگه اره این بیوتین مصرف  کردی ضخیم ...

داروخانه داره

بله موهام هم ضخیم شده

موهام ریخته بنظرت کی درمیاد؟ چند ماه طول میکشه😪

تقریبا از ماه دوم ریزش کم میشه بعد از سه ماه قطع میشه

برا اینکه موهات پر بشه ماسک و اینا زیاد بزن

مثلا قهوه دم کن مثل چایی بعد وقتی خنک شد به کف سرت بزن بعد یک ساعت با شامپو بشور. چون قهوه کافئین داره واسه مو خیلی خوبه

از کروناست؟ از تنبلی تخمدان و هورمون مردانه س؟ از استرسه؟ از کمبود ویتامینه؟ از کمخونیه؟ از چیه ...

میگن تنبلی تخمدان اگر شدید باشه موها کم حجم میشن ریزش زیاد ندارن، رویش مجدد ندارن

میگن تنبلی تخمدان اگر شدید باشه موها کم حجم میشن ریزش زیاد ندارن، رویش مجدد ندارن

خب ببین تنبلی تخمدان بستگی داره چقدر شدید باشه 

و توی ادمای مختلف فرق میکنه

مثلا کسی که سبک زندگیش غلط باشه این ریزش شدیدتر میشه

ینی شما میزان ریزشتو اصلا نمیتونی با کسی مقایسه کنی

فقط باید ببینی مشکل خودت چیه

خب ببین تنبلی تخمدان بستگی داره چقدر شدید باشه  و توی ادمای مختلف فرق میکنه مثلا کسی که سبک ز ...

والا من خودم پرستارم قبلا هم مامایی خوندم به این نتیجه رسیدم ریزش مو اکثرا سیکلیه و این کمبود ویتامین و این پی سی او انقدر شدید و ناگهانی ایجاد نمیکنه