baran_car مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 55 عنوان ریزش مو 89 بازدید | 20 پست بچه ها ریز مو شدیدو تجربه داشته کسی؟ 1401/03/17 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran_car مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 55 من دارم دیونه میشم دکتر امگول بیوتین داد فایده نداش چند وقته استفاده میکنی؟
bineshan59 عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2892 بله من سالی دو سه بار به صورت دوره ای دچار ریزش مو میشم چون کم کاری تیروئید تنبلی تخمدان آلرژی فصلی و کم خونی دارمولی زیاد دوا درمون میکنم کنترلش میکنم حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.
bineshan59 عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2892 من دارم دیونه میشم دکتر امگول بیوتین داد فایده نداش من شنیدم بیوتین آمریکایی خوبه. البته من ایرانی ۵۰۰۰ میخورم اینا تموم بشه میخوام آمریکایش رو بگیرم حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.
تنماهی عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 3640 من شنیدم بیوتین آمریکایی خوبه. البته من ایرانی ۵۰۰۰ میخورم اینا تموم بشه میخوام آمریکایش رو بگیرم داروخونه داره؟ ببین موهای من نازک شده شما موهاتون نازک شده؟ اگه اره این بیوتین مصرف کردی ضخیم سده؟
bineshan59 عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2892 داروخونه داره؟ ببین موهای من نازک شده شما موهاتون نازک شده؟ اگه اره این بیوتین مصرف کردی ضخیم ... داروخانه دارهبله موهام هم ضخیم شده حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.
تنماهی عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 3640 داروخانه داره بله موهام هم ضخیم شده موهام ریخته بنظرت کی درمیاد؟ چند ماه طول میکشه😪
bineshan59 عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 2892 موهام ریخته بنظرت کی درمیاد؟ چند ماه طول میکشه😪 تقریبا از ماه دوم ریزش کم میشه بعد از سه ماه قطع میشهبرا اینکه موهات پر بشه ماسک و اینا زیاد بزنمثلا قهوه دم کن مثل چایی بعد وقتی خنک شد به کف سرت بزن بعد یک ساعت با شامپو بشور. چون قهوه کافئین داره واسه مو خیلی خوبه حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.
_maryam_banoo_ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5926 از کروناست؟از تنبلی تخمدان و هورمون مردانه س؟از استرسه؟از کمبود ویتامینه؟از کمخونیه؟از چیه؟
baran_car مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 55 از کروناست؟ از تنبلی تخمدان و هورمون مردانه س؟ از استرسه؟ از کمبود ویتامینه؟ از کمخونیه؟ از چیه ... میگن تنبلی تخمدان اگر شدید باشه موها کم حجم میشن ریزش زیاد ندارن، رویش مجدد ندارن
_maryam_banoo_ عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5926 میگن تنبلی تخمدان اگر شدید باشه موها کم حجم میشن ریزش زیاد ندارن، رویش مجدد ندارن خب ببین تنبلی تخمدان بستگی داره چقدر شدید باشه و توی ادمای مختلف فرق میکنهمثلا کسی که سبک زندگیش غلط باشه این ریزش شدیدتر میشهینی شما میزان ریزشتو اصلا نمیتونی با کسی مقایسه کنیفقط باید ببینی مشکل خودت چیه
baran_car مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 55 خب ببین تنبلی تخمدان بستگی داره چقدر شدید باشه و توی ادمای مختلف فرق میکنه مثلا کسی که سبک ز ... والا من خودم پرستارم قبلا هم مامایی خوندم به این نتیجه رسیدم ریزش مو اکثرا سیکلیه و این کمبود ویتامین و این پی سی او انقدر شدید و ناگهانی ایجاد نمیکنه