2777
2789

خیلی رااااحته

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهمم ولی پارسال خیلی آسون داده بودن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ی سوال

دفاعی راحته؟؟

من فردا امتحان دفاعی دارم

۵ درس خوندم فقط 😢

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
اگه یادته میتونی بگی چیا اومده بود؟

اصلا کاری نداره نگران نباش

خیلی راحته

ی متن میدن بعد یا توجه ب اون متن باید ب سوالا جواب بدی(صحیح غلط و کوتاه پاسخ بیشتر)

ساعتارو حتما میارن

فعل ماضی و مضارع و امر و نهی مناسب رو انتخاب کنین.(اکثرا سه گزینه ایه و اینکه بیشترشم امرو نهیِ)

یکی سوالای امتحان ما عکس ماهی داده بود بعد پرسیده بود این چیه یا عکس دوتازردالو بود تعدادشو خواسته بود

یکیش این بود مفرد کدام کلمه صحیح نیست

یا کلمه ی ناهماهنگ را انتخاب کنین

۴ تاعم جمله داده بود ترجمه کنیم

زیر دوتا کلمه عم خط کشیده بود گفته بود معنیشو بنویس

یا زیر فعل خط میکشن ترجمه شو میخوان

اصلا کاری نداره نگران نباش خیلی راحته ی متن میدن بعد یا توجه ب اون متن باید ب سوالا جواب بدی(صحیح ...

تمرینای کتابو بخون

بیشتر سوالا از همونجاس

مضاف و مضاف الیه و صفت و موصوفم بود(تو جمله میگن مشخص کنین)

ترکیب میدن میگن ترجمه شو بنویس

اینا سوالای ما بود