2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر داییه من دبیرشون بهشون 40تا سوال داده گفت فقط اینارو بخونید چیز دیگه ای نمیاد.. به شما ندادن مگ

ن

چ استانیه؟؟

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
دختر داییه من دبیرشون بهشون 40تا سوال داده گفت فقط اینارو بخونید چیز دیگه ای نمیاد.. به شما ندادن مگ

هیچ وقت نمیگن میگن یه دور کتاب به علاوه اینا ک سوال های مشابه ا استان های دیگه زیاد میاد

وایییی سپاس مرسی عزیزم ❤🙏

خواهش💚🌿

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
یزده

کاش ب ماعم داده بودن

من مرکزیم

ب ما چیزی نگفتن☹

تازه گفتن اگر اعلام کردن چیزی حذف شده شما بخونین

اونایی که کلاس جمع بندی تابستونی میخوان که پایه سال بعدشون رو تو تابستون نصفشو یا کلشو بخونن درخدمتم

ابتدایی و هفتم و هشتم و نهم و دهم

موفق باشید

مشاوره  درسی هم هستم

وای چه بد.. اگه تونستم سوالاشو واستون عکس میگیرم 

ممنون عزیزم

لطف میکنی💚🌿