2777
2789
عنوان

چی بش بگم؟💔

132 بازدید | 19 پست

قبلنا یه عالمه باهم حرف میزدیم ولی کم کم درسام که زیاد شد دیگه پی ام هاشو سین میکردم ولی جواب نمیدادم :( باورم نمیشه چق گاو بودم. بعد یه بارم کلللی اهنگ ترکیه ای برام فرستاده بود بش گفتم من گوش نمیدم چون نمیفهمم چی میگه. هیچی دیگه بام قهر کرد تو پروفایلشم گذاشته بود: "یه تکون به خودتون بدین ادمای اضافی زندگیتون بریزه" 😂 الان ولی دوس دارم باز باش دوس شم. چی برم بش بگم که خیلی خوشش بیاد و ضایم نکنه و بام دوس شه؟ 

بگو عزیزم بهترین انسانها آدمایی هستن که صداقت دارن اینا گوهر های نایابی هستن که هیچ جوره نباید ولشون کرد منم صادقانه امتحانام تموم شده وقت آزاد دارم برات  

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عزیزم بهترین انسانها آدمایی هستن که صداقت دارن اینا گوهر های نایابی هستن که هیچ جوره نباید ولشون ...

نه مال خیلی وقت پیشه. ولی دلم الان براش تنگ شد و دوس دارم باز باش حرف بزنم. 

همینو بگم؟ بگم دلم برات تنگ شده و ببخشید و اینا. 

فوقش میگه ایش برو گم شو دیگه🤷‍♀️

نه مال خیلی وقت پیشه. ولی دلم الان براش تنگ شد و دوس دارم باز باش حرف بزنم.  همینو بگم؟ بگم دل ...

نه یه پیام اشتباهی بفرست  ببین واکنشش چیهه هر چند تابلوئه ولی حداقل بهتر از اینه راستشو بگی یهوضایعت کنه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
ای بابا چه سخ شد😢

من یه بار تو نوجوونی عینهمین اتفاق برام افتاد از طرف خوشمنمیومد به خاطر چهره ش بعد چند ماه ک رفت یهو حس کردم عاشقش شدم

ببین چند سالشه من اون موقع چهارده سالم بود طرفم ۲۴ یعنی طرفم پخته بود وگلوش بدجور گیرم بود اگه طرفت پخته س ر راست بگو وگرنه دنبال تلافی میشه

😂 این دختره البته. چی کار کردی بعدش؟

😂😂😂😂☹️☹️☹️☹️

واقعا؟ ینی انننقد بد؟ هیچ جوری جبران نمیشه؟ خو اون موقع بچه و نادان بودم :(((

هرچی بودی در حد ۱ دیقه وقت داشتی جواب اون بدبختو بدی حداقل پیامشو سین نمیزدی،بدترین نوع توهینه...

بشخصه بمیرم و مرگ و زندگیمم دست همچین شخصی باشه سمتش نمیرم.بدجور غرورشو خورد کردی..

شاید اون مث من نباشه و دلش هنوز باهات صاف باشه رابطتون خوب بشه 

ولی یادت باشه از سمت اون هیچووووقت ته دلش راضی نمیشه و فراموش نمیکنه کاراتو رفتارتو

کل من علیها فان یبقی وجه ربک ذوالجلال والاکرام💕
هرچی بودی در حد ۱ دیقه وقت داشتی جواب اون بدبختو بدی حداقل پیامشو سین نمیزدی،بدترین نوع توهینه... ب ...

عزیرم اونم عین خودم دختره. با هم کلی حرف میزدیم. بعد دیدم چیزای سیاسی یا چرتو پرت بی مزه میفرسته یا مثلا تابلو خالی می بست. بخاطر همین جواب ندادم. یه چن بارم یه چیزایی گفته بود بم ناراحت بودم ازش. خیلی هم فوش میداد. ولی در کل روی هم رفته برا درد و دل و اینا خوب بود😢 

عزیرم اونم عین خودم دختره. با هم کلی حرف میزدیم. بعد دیدم چیزای سیاسی یا چرتو پرت بی مزه میفرسته یا ...

منم حرفمو با فرض دختر بودن گفتم...

بهونه نیار واقعا فرستادن ی ایموجی یا سین نزدن مشکلی ایجاد نمیکرد...

هرچقدرم بد بوده باشه باید میگفتین بهش شرایط حرف زدن نداری و حرف نزنین...

کل من علیها فان یبقی وجه ربک ذوالجلال والاکرام💕