2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

114 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من یه نفرو دوست دارم و میدونم که اونم منو دوست داره ولی یه هفته هست ک خانوادم منو بزور شوهر دادن و الان نامزدم  وسط امتحانا نوبت دوم دیگه نا ندارم امتحانامم تک اوردم میخواستم ترک تحصیل کنم زدنم این نامزدمم ازم کوتا ترع واقعا خسته شدم این نامزدی دوممه 

تورو خدا یه دعایی یه چیزی ک مجرب باشه و حاجت گرفتین ب من بدین چهله نباشه چون کسی نیست نائبم بشه و اونایی ک میدونن من یکی دیگرو دوست دارم همشون با من دشمنن و نمیخونن چیکااااار کنم تورو خدا کمکم کنید 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیدونم چند سالته عزیزم اما نباید اصلا اجازه میدادی به زور نامزدت کنن اونم دو بار 

وقتی خوشت نمیاد ازش چرا واقعا قبولش کردی و اوکی دادی؟ و اون کسیم ک میگی دوست داره چرا نیومد خواستگاریت؟ ب هر حال اگه میومد شاید با اون الان نامزد بودی در ضمن این نامزدیه عقد نیست ک نگران باشی یه مدت باهاش باش اگه دیدی واقعا برات سخته خیلی خیلی شجاعانه بگو ک این نامزدی و دیگه نمیخوای ادامه بدی تمام هر کیم هر چی گفت مهم نیس چون این زندگی توئه ن اونا

نمیدونم چند سالته عزیزم اما نباید اصلا اجازه میدادی به زور نامزدت کنن اونم دو بار  وقتی خوشت ن ...

خب من اصلا قبول نکردمه تا ب خودم اومدم دیدم انگشتر تو دستمه بخداااااا اون ۱۸ سالشه و برا ازدواجش زوده

بله عزیزم هروقت خواستی بگونائبت میشم توهم برامنوبچهام دعاکن از این آوراگی دربیایم

مگ مشگلت چیه چرا اواره 

چهله نماز شب برات خوبه ۷ الی ۸ روز نائب میخوام 

مگ مشگلت چیه چرا اواره  چهله نماز شب برات خوبه ۷ الی ۸ روز نائب میخوام

همسرم ولم کرده بادوبچه،،  اصلابمیریم براش مهم نیست.. هم خودم هم بچهام. اواره شدیم، هیچ پشتوانه ای هم نداریم😔💔 چشم عزیزم هرچندروزی بود من انجام میدم. انشالله که خداقبول کنه

همسرم ولم کرده بادوبچه،،  اصلابمیریم براش مهم نیست.. هم خودم هم بچهام. اواره شدیم، هیچ پشتوانه ...

ماله کجایی  انشالله ک هرچی تو دلته الان موقع غروبه براورده بشه به حق حضرت فاطمه 

عه من چهارمحال خوشبختم میخوای باهم چهله برداریم من نائب تو بشم تو نائب من 

من مرتب ختم قران انجام میدم عزیزم.. مرتب چهله میگیرم،..  شماهروقت چهله گرفتی هروقت نائب نیازداشتی من هستم و رومن حساب کن خواهرم❣️🌹

خب من اصلا قبول نکردمه تا ب خودم اومدم دیدم انگشتر تو دستمه بخداااااا اون ۱۸ سالشه و برا ازدواجش زود ...

فقط میتونم بگم ناراحت و متاسفم ک اینطوری شده اما حقت و از زندگی بگیر این مهمه