من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با بیتا چن سال دوس بودن عروسیشم خیلی قشنگ و باشکوه بود ودختره هم خیلی خیلی ثروتمندن
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اسم کاملش چیه؟ بیتا چی؟؟ ایرانیه دیگه؟ کی ازدواج کردن؟
ایرانیه ولی اسم کاملش نمیدونم
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
کیم نامجون🖤:من زندگی میکنم تا دنیارو درک کنم..ولی دنیا،هیچ وقت منو درک نکرد!((: کیم سوک جین:یه روزی مجبورم هفت تا گل و هزاران پروانه رو..ترک کنم..{: مین یونگی🖤:من بیشتر..شبیه شخصیت فرعی هستم تا اصلی[: جانگ هوسوک🖤:فقط برای یک بارم که شده،میخام یه نفر بابت از دست دادنم..بترسه((((: کیم تهیونگ🖤:من دوستی از دست ندادم..فقط فهمیدم که دوستی ندارم[: پارک جیمین🖤:آدمای غمگین بارونو دوست دارن....چون دیکه تنهایی گریه نمیکنن{: جئون جونگ کوک🖤:وقتی به ارزشم فکر میکنم..گمونم زیاد نیست((: در کل🖤:..غم ها متفاوته..سعی کنیم همو درک کنیم..قضاوت نکنیم همو.. هرکی یه مشکلی داره..چه بزرگ باشه..چه کوچیک باشه..((:
بیتا چی؟ میخام سرچ کنم... هی روزگار.... ساسی هم رف😂😂😂
بزن بیتا همسر ساسی
میاره:|
کیم نامجون🖤:من زندگی میکنم تا دنیارو درک کنم..ولی دنیا،هیچ وقت منو درک نکرد!((: کیم سوک جین:یه روزی مجبورم هفت تا گل و هزاران پروانه رو..ترک کنم..{: مین یونگی🖤:من بیشتر..شبیه شخصیت فرعی هستم تا اصلی[: جانگ هوسوک🖤:فقط برای یک بارم که شده،میخام یه نفر بابت از دست دادنم..بترسه((((: کیم تهیونگ🖤:من دوستی از دست ندادم..فقط فهمیدم که دوستی ندارم[: پارک جیمین🖤:آدمای غمگین بارونو دوست دارن....چون دیکه تنهایی گریه نمیکنن{: جئون جونگ کوک🖤:وقتی به ارزشم فکر میکنم..گمونم زیاد نیست((: در کل🖤:..غم ها متفاوته..سعی کنیم همو درک کنیم..قضاوت نکنیم همو.. هرکی یه مشکلی داره..چه بزرگ باشه..چه کوچیک باشه..((: