2789
یکی از یکی بی ریخت تر 😂

دقیقا    

کیم نامجون🖤:من زندگی میکنم تا دنیارو درک کنم..ولی دنیا،هیچ وقت منو درک نکرد!((:                                                                                کیم سوک جین:یه روزی مجبورم هفت تا گل و هزاران پروانه رو..ترک کنم..{:   مین یونگی🖤:من بیشتر..شبیه شخصیت فرعی هستم تا اصلی[: جانگ هوسوک🖤:فقط برای یک بارم که شده،میخام یه نفر بابت از دست دادنم..بترسه((((: کیم تهیونگ🖤:من دوستی از دست ندادم..فقط فهمیدم که دوستی ندارم[:                                                                         پارک جیمین🖤:آدمای غمگین بارونو دوست دارن....چون دیکه تنهایی گریه نمیکنن{: جئون جونگ کوک🖤:وقتی به ارزشم فکر میکنم..گمونم زیاد نیست((:           در کل🖤:..غم ها متفاوته..سعی کنیم همو درک کنیم..قضاوت نکنیم همو.. هرکی یه مشکلی داره..چه بزرگ باشه..چه کوچیک باشه..((:

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیتا چی؟ میخام سرچ کنم... هی روزگار.... ساسی هم رف😂😂😂

نمیدونم 😂اره دیگه رفتت

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘