minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 عنوان وااای کرج 131 بازدید | 16 پست خانوما چ طوفانی گرد و خاکیه نمیتونم نفس بکشم 🤧🤧🤧🤧🤧🤧 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1401/03/17 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگوش_۸۰۷۰ عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 374 😬😬دیروزم اینجوری بود 😂محمدم برگشته ..اگه دوباره نره صلوات
mahi1916 عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 149 در خونمون داره از جا درمیاد هی باد میاد تکون میخوره هی حس میکنم ی جنی چیزیه🥲😂
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 😬😬دیروزم اینجوری بود اررره اصلا ی وضعیه😑😑 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 اره چرا اینجوری شد یهو اینجوری شد صب خوب بود هوا 🤐 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 در خونمون داره از جا درمیاد هی باد میاد تکون میخوره هی حس میکنم ی جنی چیزیه🥲😂 واااای اره منم از خواب بلند شدم دیدم داره در از جا کنده میشه 🤣🤣 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 ولی از گرما بهتره وااای پراز گرد و خاکه همجا نمیشع بیرون رفت😶 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
yasnakhanii عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 716 شانسی تا من حیاط رو شستم بعدش گردوخاک اومد. دلتو به خدا بسپار.بدتو نمیخواد. ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
آتروپات عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1627 دیروز تو شهرما به خاطر طوفان گردو خاک سه نفر فوت شدن متاسفانه از روی داربست افتادن زمین اینم بلای تازه هست قربون مصلحت خدا برم
yasnakhanii عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 716 ولی از گرما بهتره گردو خاک که هس هوا آلوده س دیگه.در رو پنجره رو میبندیم خونه دم میکنه. دلتو به خدا بسپار.بدتو نمیخواد. ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8958 وااای پراز گرد و خاکه همجا نمیشع بیرون رفت😶 بیرون چیه بوی خاک داره توخونه میاد نفسمون گرفت جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
mahi1916 عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 149 واااای اره منم از خواب بلند شدم دیدم داره در از جا کنده میشه 🤣🤣 ادم یاد این فیلم ترسناکا و علمی تخیلیا میوفته هرلحظه منتظرم ی عده با کلا جادوگری و اسا بریزن تو خونه😂🤦🏻♀️
tanha_mosafer عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1125 گردو خاک که هس هوا آلوده س دیگه.در رو پنجره رو میبندیم خونه دم میکنه. من باز گذاشتم همه رو ولی انگار داره حالم بد میشه