minabanoooooo مدیر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3121 عنوان وااای کرج | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 16 پست خانوما چ طوفانی گرد و خاکیه نمیتونم نفس بکشم 🤧🤧🤧🤧🤧🤧 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1401/03/17 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارفروردین عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 3576 ما دیروز طرف اتوبان قم به تهران بودیم گردو خاک زیاد بود جلومونو نمیدیدیم همه جا سفید شده بود ماشینا وایستاده بودن دوتا ماشین به هم خورده بودن بزور جلو رو می دیدیم وای خیلی وحشتناک بود
yasnakhanii عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 716 من باز گذاشتم همه رو ولی انگار داره حالم بد میشه ببند اصلا خوب نیس. دلتو به خدا بسپار.بدتو نمیخواد. ..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ