2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم بمیرم من برات😢😢😔😔😔😔،،حق داری این چیزا سخته من ک هیچوقت ازدواج نمیکنم😭این نی نی سایت همه مردارو نشون داده ک بدن،امیدوارم مشکلت حل شه😔اما حالا تو ک مطمعن نشدی فعلا اجازه بده اگ باز ازش دیدی بعد جدا شو،البته اونم خیانت این ک خیانت نبوده اما بازم سخته ولی بزار مدرکت محکم باشه که امیدوارم سوتفاهم باشه و مرد چشم پاکی داشته باشی

شیطان داره قشنگ سوارت میشه 

خدا خودش گفته از ظن اجتناب کنید 

خودت داری الکی الکی از کاه کوه میسازی 

پاشو موارد رو بخون مثل بچه ی خوب بگیر بخواب 

اینکه درس خوندی یا شاغلین و ... دلیل نمیشه که زندگی کردن بلد باشی 

هزار تا دلیل می‌تونه باشه که تو اشتباه کرده باشی 

اگرم اشتباه نکردی باید دست هم دیگه رو بگیرید تا درمان بشید 

الان تو که نماز میخونی و میخوای فردا بری خونه ی بابات آبروی شوهرت رو ببری به نظرت مبلغ نماز هستی که اون هم تشویق بشه 

فردا بهش بگو می‌تونستم و میخواستم برم اما موندم تا یک فرصت دیگه به جفتمون بدم تا تلاش کنیم رابطه و زندگی مون رو بهتر کنیم 

تلگرام رو حذف کن بخاطر من و بخاطر ادامه زندگی 

بعد هم سراغ گوشیش نرو به هیچ وجه

شیطان داره قشنگ سوارت میشه  خدا خودش گفته از ظن اجتناب کنید  خودت داری الکی الکی از کاه ...

حسم دروغ نیست، چه چند ماه پیش که مچشو گرفتم چه الان که فیلم بوق نگاه میکرد همش یه مرد با چند زن رابطه... یا چند زن با هم. میترسم دوباره پستمو ببندن وگرنه واصح تر میگفتم. بعدم منی که تمام سعیمو کردم که راضیش کنم و هر چند وقت یکبار ازش میپرسیدم که ازم راصی هستی یا نه اگه رفتار درستی ندارم بهم بگو که تغییرش بدم. بهم میگفت راصی ام تو عالی هستی. حالا گفت نه راضی نیستم! ما حداقل هفته ای دوبار رابطه داشتیم، خوبه دیشب بهش گفتم که کانال صیغه سیو کردی اونم به اسم لذتی بالاتر از ازدواج اومده میگه من اگه بخوام با کسی باشم تو شهر خودمون کیس با صد تومن هم هست، چرا چون قیمت کانال ۵ میلیون بود و یعنی رابطه سالم. حالا خودت تا تهش برو. 

شیطان داره قشنگ سوارت میشه  خدا خودش گفته از ظن اجتناب کنید  خودت داری الکی الکی از کاه ...

همون موقع قبل از عقد باید بهم میزدم که هنوز عقد نکرده رابطه میخواست. منه احمق فکر میکردم اولشه اینجوره

حالم ازش بهم میخوره فرصت چی. فامیل نزدیکمه رابطه پدر مادرا بهم میریزه. از همه موارد ازم پایین تر بود صرفا بخاطر اینکه عاشقم بود و همه به پاکیش قسم میخوردن جواب مثبت دادم

الان که فکر میکنم اوایل سال بود که لسم زگیل تناسلی اومد و من گفتن که هرکسی که رابطه ... دلشته باشهبه این بیناری دچار نیشه و واگیرداره بویژه کسایی که رابطه با چتد نفر... که تعجب کرد و گفت یعنی مردا هن این بیماری رو میگیرن، گفتم آره. دیدم تعجب کرد، حتما هموک موقع تو فکرش رابطه بوده

حسم دروغ نیست، چه چند ماه پیش که مچشو گرفتم چه الان که فیلم بوق نگاه میکرد همش یه مرد با چند زن رابط ...

زیر بارم نرفت معذرت خواهی هم نکرد 

تازه یه جوری حرف زد که انگار مشکل از منه

تو قرآن اومده که با مردای فاسد نباید زندگی کرد کسی که توبه قلبی نمیکنه زندگی باهاش حرامه‌. صیغه هم فاسدی هست. مشکل داری با خودن صحبت میکردی که رابطمون رو بهتر کنیم نه بری فیلم ببینی و دنبال زن باشی

زیر بارم نرفت معذرت خواهی هم نکرد  تازه یه جوری حرف زد که انگار مشکل از منه تو قرآن اومده که ...

شاید فقط فیلم میدیده 

یعنی زن نمیخواسته صیغه کنه 

مطمئنی میخواسته رابطه داشته باشه؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
شاید فقط فیلم میدیده  یعنی زن نمیخواسته صیغه کنه  مطمئنی میخواسته رابطه داشته باشه؟

بنطرتون چرا باید ادرس یه کانال رو برای خودش پنهانی سیو کنه. اونم طوری که مخفی باشه و اصلا معلوم نباشه چه کانالی هست. اینقدر قشنگ استتار کرده بود که خووم اول گفتم یه لینک الکیه که سیو کرده رفتم داخلش مغزم سوت کشید

بنطرتون چرا باید ادرس یه کانال رو برای خودش پنهانی سیو کنه. اونم طوری که مخفی باشه و اصلا معلوم نباش ...

منه بیچاره سه روزه کرونا گرفتم و الانم خیلی حالم بده از دیشب تا الان چشم رو هم نزاشتم. نمیتونم باور کنم. کاش باهام بد بود کاش کتکم میزد کاش اینقدر باهام مهربون نبود کاش خانوادش اینقدر خوب نبود کاش فامیل نبود. اینقدر خوب بود زندگیم که جدا شم دیونه میشم. ولی نمیتونم هم ادامه بدم خیلی حالم بده نمیدونم با کی صحبت کنم. نوبت مشاورآنلاین گرفتم ببینم چی میگه

منه بیچاره سه روزه کرونا گرفتم و الانم خیلی حالم بده از دیشب تا الان چشم رو هم نزاشتم. نمیتونم باور ...

چند ساله ازدواج کردی؟

تا حالا سایقه داشته؟ 

اگه آره چند بار؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
چند ساله ازدواج کردی؟ تا حالا سایقه داشته؟  اگه آره چند بار؟

سه سال خیر سرم دیشب سالگرد ازدواجمون بود با اینکه مریض بودم کیک و گل برام خرید. سابقه دیدن فیلم بوق داشت. اونم یه مرد با چند زن. یا دو زن با هم.  موقع رابطه هم میگه تو باید بیای طرفم و لذت ببری وگرنه رابطه نمیخوام. جالبه هر شبم رابطه میخواد. بزارنش روزی دوبار. آخه کدوم زنی هست که هر هفت روز هفته از رابطه لذت ببره! بدن زن با مرد فرق میکنه. این فیلمای کثیفو دیده انتظار داره زنش مثل اینا باشن