2777
2789
سه سال خیر سرم دیشب سالگرد ازدواجمون بود با اینکه مریض یود کیک و گل برام خرید. سابقه دیدن فیلم بوق د ...

متوجه ام عزیزم

بهترین کار الان اینه عجول نباشی 

با روانشناس خوب صحبت کن 

مطمئن باش با یک جلسه نتیجه نمیگیری 

طول میکشه 

تو این مدت میتونی خنثی باشی باهاش 

در نهایت میتونی فرصت بدی بهش ولی حواست باشه بچه دار نشی 

حداقل یک سال صبر کن ببین چی پیش میاد

اصلا پیش شوهرتم نگو یک سال وایمیسم ببینم خودتو عوض میکنی یا نه 

تایم نده 

اگه خواستی فرصت بدی 

بگو اوکی میگذرم و یه فرصت دوباره به زندگیمون میدم

بعد ببین چی میشه

اما خب من اگه جای تو بودم به روم نمیوردم فهمیدم 

یه مدت زیر نظر میگرفتیش ببینی چیا دستگیرت میشه

الان با یه کانال صیغه یابی چند تا سرچ بوق نه پای رفتن داری نه دل موندن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه ام عزیزم بهترین کار الان اینه عجول نباشی  با روانشناس خوب صحبت کن  مطمئن باش با ی ...

ببین من مطمئنم باردار میشدم از این کانال برا خودش زن جور میکرد، آخه قرار بود همین روزا اقدام کنیم

منم سنم کم نیست ۳۲ سالمه، جدا شم هم تا آخر عمرم ازدواج نمیکنم. صبحی که سرکار رفت گفت فکراتو بکن اگه بری دیگه تمومه.

نه ازم مغذرت خواهی کرد نه به روی خودش آورد تازه کلی هم سرم داد زد که عکسای عروسی رو پاره کردم میزمم شکوند وقت بود لپتابمم بشکنه. والا انگار من فیلم کثیف چند تا چندتا  مرد دیدم و قول شکوندمو و کانال مردیابی سیو کردم. چقدر ادم پرو باشه

اولین مرحله اینه که استرس نداشته باشی‌. تو مگه توی این کار دست داشتی؟ معلومه که نه

پس استرس نداشته باش

بهش بگو به جای اینکه داد و بیداد کنی فقط کافیه باهاش اروم صحبت کنی باور کن اینجوری خیلی بهتره همین الان اگه بیداره حالا یا هر چی بشین اروم و بدون سروصدا باش حرف بزن بگو دلیل این کارش چیه و اگه از رابطه ش با تو راضی نیست میتونید جدا بشید ! اینجوری بگو تا حساب کار بیاد دستش

بهش هم بگو خط قرمز تو توی رابطه خیانت هست و اگه میخواد خیانت کنه جدا بشید و بعد هرکاری که میخواد بکنه

بهم گوش کن عزیزم ، استرس نداشته باش کارایی ک گفتم رو بکن اگه میخوای خصوصی درخواست بده تا بیشتر راهنمایی ت کنم و صحبت کنیم درباره ش 

نگران نباش توی مرحله اولش فهمیدی خداروشکر راحتتر میتونی درستش کنی شوهر دختر عمه من خیلی پیش رفته بود.. بازم دختر عمه م راهنمایی ش کردم درستش کرد

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         
ببین من مطمئنم باردار میشدم از این کانال برا خودش زن جور میکرد، آخه قرار بود همین روزا اقدام کنیم م ...

چون مقصره حالت دفاعی گرفته به خودش 

تو فقط خنثی باش چند روز از روانشناس خوب کمک بگیر بعد اقدام کن به هر کاری 

این حالت عصبانیتش واسه این بوده که لو رفته 

منم دو سال ازت کوچیکترم 

ببین میتونی بعد چند روز سکوت وقتی بلاخره اومد سمتت یه حالت فرصت دوباره دادن بهش بدی 

بعد اگه تکرار کرد بگیرس زیر ذره بین نه اینکه فوری بهش بگی 

اینم بگم طول میکشه ها چکن تازه لو رفته شاید ۶ ماه دیگه نتونی آتو بگیری 

شاید اصلاح بشه شاید تکرار کنه 

اگه تکرار کرد زیر نظر بگیرش ببین تا کجا پیش میره 

بعد اقدام کن طلاق 

الان میگی من مطمئنم میرفت صیغه کنه 

حالا فک کن یه درصد اشتباه کنی 

یه فرصت بده بچه دارم نشو تا بعدا پشیمون نشی از طلاق

اولین مرحله اینه که استرس نداشته باشی‌. تو مگه توی این کار دست داشتی؟ معلومه که نه پس استرس نداشته ...

فعلا تصمیم گرفتم بمونم خونه، چون برم خونه پدرم، مادرم درجا طلاقمو میگیره با اینکه خواهرزاده خودشه ولی از اول راضی نبود چون سطحش از همه لحاظ پایین تر بود. نمازم که نمیخوند. من گول حرفای عاشقانش خوردم و همه فامیل دوسش داشتن و رو سرش قسم میخوردن دیگه مادرم هم قبول کرد. والا همه جوره ازش راضی بودم نمیدونم چرا اینجور شد، جدا شم هم دلم براش تنگ میشه چون خیلی خوب بودیم با هم فقط یکم تنده که باهاش میساختم ولی با فاسدی اصلا... 

صبحی که سرکار رفت گفت فکراتو بکن اگه بری دیگه تمومه.

نه ازم مغذرت خواهی کرد نه به روی خودش آورد تازه کلی هم سرم داد زد که عکسای عروسی رو پاره کردم میزمم شکوند وقت بود لپتابمم بشکنه. والا انگار من فیلم کثیف چند تا چندتا  مرد دیدم و قول شکوندمو و کانال مردیابی سیو کردم. چقدر ادم پرو باشه

فعلا تصمیم گرفتم بمونم خونه، چون برم خونه پدرم، مادرم درجا طلاقمو میگیره با اینکه خواهرزاده خودشه ول ...

خب ببین عزیزم باهاش تند حرف زدی وقتی اومد باهاش اروم حرف بزن و بهش بگو خط قرمزات توی رابطه چیه و خیانته و ... همین حرفا که گفتم دیگه ، اینارو بهش بود 

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         
چون مقصره حالت دفاعی گرفته به خودش  تو فقط خنثی باش چند روز از روانشناس خوب کمک بگیر بعد اقدام ...

حرفات درسته آجی ولی من میدونم وقتی خیانت میکنه که باردار بشم و نتونه چند ماه بدون رابطه باشه، چون خیلی خیلی گرم مزاجه. کافیه بغلش کنم یا کنارش بشینم سدیع تحریک میشه خستم کرده دیگه نمیدونستم اینقد  نیازش بالاست همش میگفت که من میتونم خودمو کنترل کنم این غریزیه، چیزی نیست. وای نگو اینجور نبوده. حالا من باردار شم حالا حتی سه سال دیگه و خیانت کنه با بچه چکار کنم؟! تا الان فکر نمیکردم همچین فکرایی تو سرش باشه ولی این کانالو که سیو کرده یه روزی اجراش میکنه نمیخوام یه بچه رو بدبخت کنم. چه فایده داره باردار باشم و مچشو بگیرم، اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم، اصلا

حرفات درسته آجی ولی من میدونم وقتی خیانت میکنه که باردار بشم و نتونه چند ماه بدون رابطه باشه، چون خی ...

خب اگه سر همین دعوا باهاش قهر کنی چی؟ بمون ولی قهر باهاش دو ماه ببین میره سمت چیزی 

خب ببین عزیزم باهاش تند حرف زدی وقتی اومد باهاش اروم حرف بزن و بهش بگو خط قرمزات توی رابطه چیه و خیا ...

فعلا تصمیم گرفتم خ نه پدرگ نرم ولی باهاشم حرف نمیزنم تا عصبانیتم فروکش کنه. کسی هم نیست حضوری باهاش حرف بزنم.

فعلا تصمیم گرفتم خ نه پدرگ نرم ولی باهاشم حرف نمیزنم تا عصبانیتم فروکش کنه. کسی هم نیست حضوری باهاش ...

وای یکی هی به من درخواست میده تو تاپیک جدیدم 😐 کاربر آقاست گفته کراش بزن روم 😐😐😐 چرا نینی سایت اینقدر مریض شده؟

خب اگه سر همین دعوا باهاش قهر کنی چی؟ بمون ولی قهر باهاش دو ماه ببین میره سمت چیزی 

فعلا میمونم ولی قهر میکنم. مطمئنم نمیره. اگه بره شاید یه هعت ماهه دیگه بره. مثل قول قبلی که بهم داد که فیلم نبینه ولی بعد از چند ماه شکستش. 

سلام اسی

شوهرت خیلی شبیه شوهر منه

اونم زیر بار نرفت

گفت تلگرام بردتش تو کانالا

و و و خیلی چیزای دیگه

من بچه نداشتم و هیچ اقدامی نکردم و با اینکه ته دلم میدونستم دروغ میگه بازم خودمو گول میزدم

الان ک بچه دارم خودمو زدم به نشنیدن و ندیدن و دیگه هیچوقت سر گوشیش نرفتم

البته جون بچمون و قسم خورده که دستش ب کسی نخورده

کار خوبی میکنی جلوش وایمیسی

خصوصا با این حرفایی ک بهت زده

جنگ اول بِه از صلح آخر

قبل اینکه بچه بیاری ته و توش و دربیار اگ این کارس جدا شو

فقط کاش بهش  نمیگفتی

الان محتاط میشه

اشتباه من و کردی

یادم نره ،که قرار بود یادم باشه!!