somethingg مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 33 عنوان چجوری کک رو بیرون کنیم از خونمون؟ 313 بازدید | 14 پست چندروزیه خونمون کک اومده نمیدونم چیکارش کنم. گربه هم داریم برا همین نمیتونم سم بزنم بهش ولی کل خونرو جاروبرقی کشیدم و گربمم شستم 1401/03/17 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_niniha عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 12060 ککو فقط باید پیداش کنی تو آب خفش کنی وگرنه سم میخواد میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 باجاروبرقی نمیرن.بایدسم مخصوص بگیری بزنی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پشمائیل00 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 8938 لباس ها و ملافه ها رو تو اب بخیسون نیم ساعت، بعدبا اب گرم بشور لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
somethingg مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 33 باجاروبرقی نمیرن.بایدسم مخصوص بگیری بزنی چه سمی باید بزنم
sakine27 عضویت: 1394/02/16 تعداد پست: 7321 قالیهاروبده قالیشویی.درزپشتیهاومبلهاروقشنگ بشور.ماساس رواینجوری نابود کردیم. ........
زیبای_نیمه_خفتتونم عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 3306 اسپری کامن بخر اسپره کن رو فرش و لباس و هممممه 😭
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 چه سمی باید بزنم نمیدونم بایدازداروخونه هایاسم فروش هامشورت بگیری ولی میدونم توی روستاهاکه دام وطیوردارن چندوقت یه بارطویله روآتیش میزنن یاسم میزنن .ولی سم روبیشترتوی خونه میزنن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
somethingg مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 33 اسپری کامن بخر اسپره کن رو فرش و لباس و هممممه اسپری کامن دارم ولی خطرناک نیس؟
افوربیا عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 15877 همه جارو ملافه سفید پهن کن .جواست باشه هروقت دیدی بگیر و بنداز توی آب تا بمیرن. هرچی لباسارو بشوری فایده نداره. سخت جونن. من چندشب پهن کردم تا دوتا شونو پیدا کردم و کشتمشون. خدا رحم کرد ماده نبودن.همون دوتا خودم و بچه هامو داغون کردن
زیبای_نیمه_خفتتونم عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 3306 اسپری کامن دارم ولی خطرناک نیس؟ ن ما زدیم سعی کن بچه کوچیک خونه نباشه درارو ببند ی یکی دوساعت از خونه برید بیرون ولی قشششنگ همه جارو بپاش 😭
baranetanha عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 880 بدن گربه رو خوب بگرد با شستن گربه از بین نمیرن بین موهاشو قشنگ نگاه کن
somethingg مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 33 بدن گربه رو خوب بگرد با شستن گربه از بین نمیرن بین موهاشو قشنگ نگاه کن اخه با شامپوی ضد انگل شستمش بعد چهار پنج تا کک دراومد بعد از اب کشیدن
baranetanha عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 880 اخه با شامپوی ضد انگل شستمش بعد چهار پنج تا کک دراومد بعد از اب کشیدن چون خودم تجربه داشتم گفتم عزیزم. میتونی اسپری ضد کک هم بخری بدنشو با شونه دنده ریز تمیزکنی