saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19236 عنوان دوستان کیا لیزر مو صورت کردن 293 بازدید | 24 پست جوش اینا میزنه صورتتون یا عوارض دیگه داره؟ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست 1401/03/17 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمائیل00 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 8938 من 6 جلسه رفتم پوستم داغون شد، بزرگترین اشتباه کلللللل زندگیم هعیییی لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
mehrbaaan عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 1707 سلام.من انجام دادم هیچ عوارضی نداره.نه جوش نه لک آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19236 من 6 جلسه رفتم پوستم داغون شد، بزرگترین اشتباه کلللللل زندگیم هعیییی چرا چیشد صورتت که هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
sisi_23r عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 9952 صورت مگه چقد مو داره که بخای لیزر کنی به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5657 من 6 جلسه رفتم پوستم داغون شد، بزرگترین اشتباه کلللللل زندگیم هعیییی چیشدی سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19236 سلام.من انجام دادم هیچ عوارضی نداره.نه جوش نه لک دیگه دالان صورتت مو درنمیاد؟ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5657 من رفتم اوکی بودولی اگ جوش یا مشکلات پوستی داری نرو ک بدتر میشن سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19236 صورت مگه چقد مو داره که بخای لیزر کنی کم مویی نمیدونی 😫 هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19236 من رفتم اوکی بود ولی اگ جوش یا مشکلات پوستی داری نرو ک بدتر میشن نه جوش ندارم موهای سیاه درمیاد متنفرم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
پشمائیل00 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 8938 چرا چیشد صورتت که پوستم تیره شد دیگه هم بر نگشت، قبلا موهای صورتم کرکی بود الان ضخیم و تیره شده کلا خیلی بد شد صورتم داغون شد خیلی پشیمونم لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
mehrbaaan عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 1707 دیگه دالان صورتت مو درنمیاد؟ دالان کجا میشه؟نه اصلن دیگه در نمیاد خیلی کرکی کرکی میشه ... آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19236 پوستم تیره شد دیگه هم بر نگشت، قبلا موهای صورتم کرکی بود الان ضخیم و تیره شده کلا خیلی بد شد صورتم د ... لعنتی منم میخواستم برم لیزر ترسوندی هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19236 دالان کجا میشه؟ نه اصلن دیگه در نمیاد خیلی کرکی کرکی میشه ... الان منظورم اشتباهی تایپ کردم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست