2777
2789
عنوان

دوستان کیا لیزر مو صورت کردن

293 بازدید | 24 پست

جوش اینا میزنه صورتتون یا عوارض دیگه داره؟ 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 6 جلسه رفتم پوستم داغون شد، بزرگترین اشتباه کلللللل زندگیم هعیییی

چرا چیشد صورتت که

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من 6 جلسه رفتم پوستم داغون شد، بزرگترین اشتباه کلللللل زندگیم هعیییی

چیشدی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
سلام.من انجام دادم هیچ عوارضی نداره.نه جوش نه لک 

دیگه دالان صورتت مو درنمیاد؟ 

من رفتم اوکی بود

ولی اگ جوش یا مشکلات پوستی داری نرو ک بدتر میشن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
صورت مگه چقد مو داره که بخای لیزر کنی

کم مویی نمیدونی 😫 

من رفتم اوکی بود ولی اگ جوش یا مشکلات پوستی داری نرو ک بدتر میشن

نه جوش ندارم موهای سیاه درمیاد متنفرم 

پوستم تیره شد دیگه هم بر نگشت، قبلا موهای صورتم کرکی بود الان ضخیم و تیره شده کلا خیلی بد شد صورتم د ...

لعنتی منم میخواستم برم لیزر ترسوندی

دالان کجا میشه؟ نه اصلن دیگه در نمیاد خیلی کرکی کرکی میشه ...

الان منظورم اشتباهی تایپ کردم