2777
2789
عنوان

دوستان کیا لیزر مو صورت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست
لعنتی منم میخواستم برم لیزر ترسوندی

اگه موهات ضخیمه جواب میده متاسفانه واسه من فقط قسمت چانه موی ضخیم داشت الان حتی روی گونه هام و گردنم هم در میاد خیلی غصه میخورم😔

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جوش ندارم موهای سیاه درمیاد متنفرم 

بنظرم مراکز زیبایی نامعتبر نرو پیش دکتر برو خودش تشخیص میده لیزر جوابه یانه

اگ موهات هورمونی باشع باید اول مشکل هورمونیتو حل کنی وگرنه فایده نداره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
به چوخ رفتم خواهر😔 کلا صورتم از حالت قبل درومد درست هم نمیشه هم تیره شد هم موهای ضخیم و سیاه 

تاآخر ادامه دادی؟😶

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
الان منظورم اشتباهی تایپ کردم

ترس نداره عزیزم..برو ی جای معتبر ک کارش خوب باشه...کساییکه ناواردن پوستت رو خراب میکنن یا میسوزونن...قبلش ی تحقیق کن بعد انجام بده ..اگرم ک پیش دکتر بری ک خیلی بهتره و خیالت راحته

آنچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت...👍
بنظرم مراکز زیبایی نامعتبر نرو پیش دکتر برو خودش تشخیص میده لیزر جوابه یانه اگ موهات هورمونی باشع ب ...

مرسی عشقم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پیشونیمو رفتم خیلی راضی هستم 

ولی فکر کنم تا حالا ۱۵ جلسه شده که رفتم الان هردو سه ماه یه بار میرم فقط چند تا تار خیلی نازک درمیاد دیگه  هیچ اتفاقی هم برای پوستم نیفتاد 

فقط نیاید بینش فاصله بندازی واینکه موهای صورت یه مقدار سرسخت تر  از جاهای دیگه هست وباید تعداد جلسات بیشتری بری تا جواب بده 

6 جلسه رفتم دیگه نرفتم خییییلی بد شد صورتم، دستام هم چروک شدن خیلی خشک شده پوستم با هیچی درست نمیشه

شتتتت