2777
2789
عنوان

با ای درصدا با سهمیه ۲۵ درصد چی قبول میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5215 بازدید | 68 پست
 خدایی نکرده پدرت فوت نشده با ی مادر مریضک باید هعی دو ساعت تو راه باشی ببریش دکتر مسولیت همه ک ...

اینهمه بچه یتیم دارن صب و شب جون میکنن بدون سهمیه رتبه میارن اونوقت یکی عین شما که هچی بارش نیست باید با سهمیه بره بالا و با یادگیری صفر بیفته تو جامعه ملتو بدبخت کنه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی نکرده پدرت فوت نشده با ی مادر مریضک باید هعی دو ساعت تو راه باشی ببریش دکتر مسولیت همه ک ...

خب بە ما چە. دولت مبتونە پول پرستار و دوا دکتر مامانتو بدە یا هزینە های کلاس کنکور و کتاباتو پرداخت نکنە. نە مستقیم بفرستت رشتە ای کە حقت نیس

اگه اینطوره باید همه بچه هایی که پدرشون فوت شده رو سهمیه بدن پسرعموی من سال بعد کنکور داره پدرش امسال بر اثر سرطان فوت شد اونم پدر بالاسرش نیست مادرشم مشکل روانی داره ولی خب سهمیه کنکور نداره عزیزم این توجیحا درست نیست که میگین

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
من هم سهمیه ایثارگران داشتم همه سهمیه انتقالی هیئت علمی از هیچ کدوم هم استفاده نکردم! در هیچ جا

شیر مادر حلالت واقعا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من هم سهمیه ایثارگران داشتم همه سهمیه انتقالی هیئت علمی از هیچ کدوم هم استفاده نکردم! در هیچ جا

سهمیه ایثارگران چند درصد هست؟تو کنکور تاثیر داره؟

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

همین شما هاییین که میاین با این درصددا حق بقیه رو میخورین متاسفم واسه نظام آموزشی این مملکت 😊😊 اره ...

شما ۱۲ ساعت مفید برا درس خوندن دای ولی من نصف تو هم ندارم اینم حساب کن عزیز

راضیم از همه کرده هام😇

دمت گرم🥺❤

من خودم نوه جانبازم خودم اطرافیانم ازاین سهمیه هیییچکدوم حتی الان که بیکار ومستاجر وبیمارن استفاده نکردن

مثل شماهام که نسل جوونید رومیبینم که استفاده نکردید کیف میکنم و دم پدرمادرتون گرم با این بچه هایی که بزرگ کردن

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍

نگران نباش بدون هیچ زحمتی یه رشته خفن میاری😉

بعد بقیه یه سال از تفریح و زندگیشون میزنن موهاشون میریزه چشماشون ضعیف میشه با اینکه درصداشون از تو بالاتره آخر باید پشت کنکور بمونن😄

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
ببین من سال 98 عربی و دینی 86 زدم ادبیات 65 اختصاصیام مثل ایشون بود مجاز به انتخاب رشته روزانه نشدم ...

همیین اینجور ادما میرن دکتر مهندس مییشن مریض میکشن یا متروپل میسازن مریزه میاد پایین چدن هوش نداشتن

اینهمه بچه یتیم دارن صب و شب جون میکنن بدون سهمیه رتبه میارن اونوقت یکی عین شما که هچی بارش نیست باب ...

عزیزم من ۲۲ سالمه چهار ساله دارم کنکور میدم  دو سال افسردگی گردم برا فوت پدرم نتونستم درس بخونم خوب نیست اینهمه قضاوت 

راضیم از همه کرده هام😇