2777
2789
عنوان

با ای درصدا با سهمیه ۲۵ درصد چی قبول میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5215 بازدید | 68 پست
🙂😑

واقعا گفتم بزن تو قلم چی کارنامه ها رو ببین

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش یابای منم یه تیر میخورد الان خانم دکتر بودم

حق گفتی لعنتی حققققق

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اگه این سهمیه رو نداشتی کتابداری قبول میشدی

خدایی نکرده پدرت فوت نشده با ی مادر مریضک باید هعی دو ساعت تو راه باشی ببریش دکتر مسولیت همه کارا گردنت باشه  من تو این سن برا خودم پدر بودم 😑

راضیم از همه کرده هام😇

همین شما هاییین که میاین با این درصددا حق بقیه رو میخورین متاسفم واسه نظام آموزشی این مملکت 😊😊 اره خیالت راحت قبولییی بدون اینکه خون دل بخوری از بهترین رشته ای که فکرشو کنی 

خیلی بده ها یکی که شب تا صبح درس میخونده در نیاد یکی با درصد پایین در بیاد😂من که دانشگاهم باز میسوز ...

ببین من سال 98 عربی و دینی 86 زدم ادبیات 65 اختصاصیام مثل ایشون بود مجاز به انتخاب رشته روزانه نشدم اونوقت اینا در حد پزشکی بشه واسشون اصلا راضی نیستم من یکی اینجوری بره بهترین رشته چندین نفرم سر کنکور خودکشی کنن طفل معصوما  

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬
ای کاش یابای منم یه تیر میخورد الان خانم دکتر بودم

شما قدر پدرتو نمیدونی من الان برا خانوادمون پورم برا مادرم شوهر  ب مسولیتش هیچی نمیرزه

راضیم از همه کرده هام😇
 خدایی نکرده پدرت فوت نشده با ی مادر مریضک باید هعی دو ساعت تو راه باشی ببریش دکتر مسولیت همه ک ...

من هم سهمیه ایثارگران داشتم

همه سهمیه انتقالی هیئت علمی

از هیچ کدوم هم استفاده نکردم! در هیچ جا