2777
2789
عنوان

سردرد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 76 پست

گونه درد داری دستتو یکوچولو فشاربده گونه ابروها ..اگه اره سینوزیته...اگه پخش میشه دردش سردر تنشیه از استرسو ایناس..اگه نه که میگرنه

میدونی وقتی بیاد چی میشه؟ نمیدونی.. اگه میدونستی شبوروز برای اومدنش دعامیکردی..میدونی اگه یبار صداش کنی چن بار دستتو میگیره؟نمیدونی اگه میدونسی باگریه شبوروز صداش میکردی..میدونی اگه یبار برای سلامتیش صدقه بذاری کنار چقد براسلامتیت دعامیکنه؟میدونی اگه ترک گناه کنی انگارکه بادستای خودت اشکاشو پاک میکنی و خنده به روی لباش میاری؟منم مثل تونمیدونسم تااین که چقد درموردش خوندم و دیدم چقدررررر مظلوم ترازامام حسینه💔 امام زمانو میگم خواهری💚بیا همه باهم برا ظهورش صلوات بفرستیم..یاصاحب الزمان💚
من وقتی سردرد میگیرم شدید: حالت تهوع تاری دید سرگیجه تعادل ندارم نصفم بی حس میشه تکون نمیخوره ...

ایشالا ک خوب شید

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فشار تو شقیقه  انگار از دو طرف مدام فشار میدن گاهی تیر میکشه

مال منم همینه 

چند وقته اینجوری شدی

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 
حدود چند سالی میش

دکتر نرفتی؟ 

من حرفشو گفتم الان سرددرد گرفتم 😂

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 
گونه درد داری دستتو یکوچولو فشاربده گونه ابروها ..اگه اره سینوزیته...اگه پخش میشه دردش سردر تنشیه از ...

سینوزیتم داشتم

ن این دردش متفاوته 

برای شقیقه و گاهی ب مخچه و این جاهاس

رفتم مغز و اعصاب 

گفت بر خلاف ظاهرا درونت خیلی اشفته اس

میگرن عصبی دارم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

دکتر نرفتی؟  من حرفشو گفتم الان سرددرد گرفتم 😂

چرا رفتم

بعد همین تاپیک رفتم

این الان بروز شدع 

مغز و اعصاب رفتم

چرا رفتم بعد همین تاپیک رفتم این الان بروز شدع  مغز و اعصاب رفتم

اهان الان بروز شده 

رفتی دکتر بهت چی گفت

اهان الان بروز شده  رفتی دکتر بهت چی گفت

گفت میگرن عصبی داری

خوابت باید تنظیم بش

چون مامانم نشست قشنگ تموم ایرادامو براش گفت:/دکترم دستش درد نکنه همکاری کرد:/

خدا رو شکر منکه بیچاره شدم بخدا، خیلی سخته و درد بدیه، امونمو بریده

یکی اینجا بم گفت ی قرص بگیر خوبه

پانادول اکسترا

میگفت خیلی خوبه برا میگرن