2777
2789
عنوان

سردرد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 76 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم همین مشکلو دارم بعد کرونا گرفتم 

تو احساس میکنی انگار مغزتو باز کردن کلی سوزن گذاشتن بعد دوباره سرتو بستن نه؟

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 
اگه مداومه دکتر برو جانم  ولی همین ک میگی اب کم مصرف میکنم !  کم ابی بدنم باعث سردرد میش ...

رفتم جان

گفت میگرن عصبی داری

مغز و اعصاب رفتم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم همین مشکلو دارم بعد کرونا گرفتم  تو احساس میکنی انگار مغزتو باز کردن کلی سوزن گذاشتن بعد د ...

من فشار تو شقیقه 

انگار از دو طرف مدام فشار میدن

گاهی تیر میکشه

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)