2777
2789
عنوان

سردرد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 76 پست
ن اتفاقا الان خیلی کم شد

من مثلا با گوشی کار میکنم زیاد سرم درد میگیره یا وقتی که توی ماشین میشینم یا وقتایی ک ناراحتم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
من مثلا با گوشی کار میکنم زیاد سرم درد میگیره یا وقتی که توی ماشین میشینم یا وقتایی ک ناراحتم

من گاهی تو ماشین اذیت میشم خیلی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مدیتیشن خیلی خوبه ؛ قرص فارماتون هم روزی یه دونه میل کن ؛

حتماً ورزش کن حتّی شده روزی دو دقیقه و همراهش عمل دم و باز دم رو انجام بده یعنی بیست ثانیه بُدو و بعد وایسا دستا رو بذار روی سینه و به سمت آسمون باز کن و نفس عمیق از بینی بکش و دوباره دست ها رو به سمت سینه ببند و نفس رو از راه دهان خارج کن ( چند بار انجام بده و دوباره بیست سی ثانیه بدو و تکرار این حرکات تا پنج شش بار ..

در طول روز آب هم کمی بیشتر بنوش، خیلی زود خوب میشی باوان 😋

ژینا عشقم پستتو پاک کن دلیلشو بیا خصوصی بت بگم🤕😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
باش جان قبول کردم

مرسی😍🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

احتمالا فشار عصبی زیادی تحمل میکنی

پیاده روی و تفریح طبیعتی نداری

میوه سبزیجات کم میخوری و زیاد توی خودتی.

سردرد های شدید اگه عصبی نباشن که هستن خدای ناکرده بیماری طومار مغزی هستن.

احتمالا فشار عصبی زیادی تحمل میکنی پیاده روی و تفریح طبیعتی نداری میوه سبزیجات کم میخوری و زیاد تو ...

بلع مرسی

نمیدونم برای چکاپ میرم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بهر حال بتونیم توی این تراژدی زندگی ، احساساتمون کنترل کنیم هنر نهم رو کردیم

متوجع نشدم

شایدم بخاطر  همون کم آبی بدنت باشه می تونم یه دکتر بهت معرفی کنم دکتر نوشین یمانی متخصص مغز و اعصابه ولی تخصصی توی سردرد کار میکنه بازم خودت اسمش سرچ کن بیین توی سایتش هم درباره سردرد و درمانش می تونی بخونی 

شایدم بخاطر  همون کم آبی بدنت باشه می تونم یه دکتر بهت معرفی کنم دکتر نوشین یمانی متخصص مغز و ا ...

سپاس 

نمیدونم والا مشکل از چیه

سلام ژینا جان...خوبی؟ عزیزم شنیدم قبلا پسوریازیس داشتی درمان شده... میشه شماره دکترت یا اسمشو بدی؟

سلام جانم ممنون

من پزشکم طب سنتی بودن

دکتر صادقی منش

من ی بار با ایشون صحبت کردم فقط مشاور داشتم دیگ داروهامو و حرفامو با ایشون در میون میزاشتم