2777
2789
عنوان

پدر؟!🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 22 پست
به خاطر خودخواهی و ارضای حس غریزی بقای نسل

دنیا واقعا دیگه به هوس آدما میچرخه نه به عقل و قلب آدما

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونید از چی ناراحتم؟

آیفون خونه خراب شده بابام میگن تو خرابش کردی منم عصبانی بودم بر گشتم گفتم بله من خوردمش با لگد محکم زدن ب پام جوری ک با سر رفتم تو دیوار آخه گناه من چیه؟۰🙂🖤

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

من حتی با وضع بد مالی بابام هم ساختم بقیه هر. فصل مانتو میخرن من سالی ی بار 🙂🙂

اول‌اخلاق‌پدر‌مادر‌بع# د‌بچه😞🖤

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️
میدونید از چی ناراحتم؟ آیفون خونه خراب شده بابام میگن تو خرابش کردی منم عصبانی بودم بر گشتم گفتم بل ...

خیلی اذیتت میکنن؟

جوری رفتار میکنن که از دختر بودنت خوششون نمیاد؟؟

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

از ته دل آرزو میکنم هیچ وقت جای من نباشید دختر هفده‌ساله که از مهمترین پشتوانه زندگیش بدش بیاد😞🖤

خیلی اذیتت میکنن؟ جوری رفتار میکنن که از دختر بودنت خوششون نمیاد؟؟

نه وقتی چیزی خراب میشه عصبانیتشون رو با تهمت زدن از بین میبرن

یا مثلا شارژرشون ک شکسته بود ساعت چهار صبح اینقدر جیغ زدند ک همه از خواب بیدار شدیم🙂🖤