2777
2789
عنوان

پدر؟!🙂🖤

328 بازدید | 22 پست

تف به هرچی پدره که رو بچش دست بلند میکنه🙂

تف به اون پدری که بد اخلاقه ولی بچه دار میشه🙂

تف به اون خانواده ای که اجازه میدن پسرشون با اخلاق بدش زن بگیره🙂

و تف به هرچی آدمه که میگه رو دختر دست بلند نکن خدا خودش زده تو سرش چون دختره🙂

مگه دختر بودن چشه؟

چرا بعضی از ما باید آرزوی داشتن یه بابای خوب رو به گور ببریم 🙂

از من به همه خانم های متاهل نصیحت اگه دیدی شوهرت بداخلاقه قید بچه بچه دوست داشتن رو بزن و هیچ وقت بچه دار نشو چون اون بچه بابا میخواد نه دیو نه هیولا🙂🖤

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برام جای سواله که چرا همه میخوان بچه دار شن با اینکه حتی شرایط اخلاقیشم ندارن 

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
من برام جای سواله که چرا همه میخوان بچه دار شن با اینکه حتی شرایط اخلاقیشم ندارن 

چون فکر میکنن بچه همه چیزو عوض میکنه🙂🖤

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

ههی💔

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

واقعا دختر و پسر بودنو امروز فهمیدم اصلا مهم نیست که همه دنبال پسرن تا مملکتشون به باد نره کشورشون جانشین داشته باشه

واقعا این پسر دوستی از کجا اومد به کشورمون

یه زمانی توی ایران دختر خسرو پرویز شاه بود حالا....

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

😓الهی عزیزم . نمیدونم چی بگم

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
به خاطر خودخواهی و ارضای حس غریزی بقای نسل

😔

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙