2777
2789

نامزدم اوایل خیلیییی زیاد اما الان چاق شدم چله شدم کمتر بیچاره نمیتونه

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی متوجه شدم ولی نفهمیدم 

یعنی بلند کردن دیگه از روی زمین برداشتن فک نمیکنم مسئله کوانتوم باشه

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
ینی میدزدن؟

وای خداااا مردم

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

دخترا اگه تایپک درمورد رابطه تو نامزدی باشه تعلیق میکنن

🤣🤣😂

پیش خواهرم داداشم بودن خواب بودن جیق زدم ردم زیر خنده بیدار شدن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اسی سریال ترکی دیدی جدیدا😂😐؟بگم بهت  اونا فقط تو فیلماست دم ب دیقه نقش پسر  بازیگر دختر رو بغل میکنه میندازه رودوشش میبره یا اینکه برمیداره میندازتش رو تخت 😂 اونا فیلمه 😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اسی سریال ترکی دیدی جدیدا😂😐؟بگم بهت  اونا فقط تو فیلماست دم ب دیقه نقش پسر  بازیگر دختر ...

میندازه رو تخت برا فیلم ترکی نیس 😁 برا ی سایته 😂😂

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.