2777
2789

۳۰۰

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک کنم حدود ۳۰۰

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

رسم ما اینه ک سرویس چوب کامل بجز مبل. و یخچال تلوزیون و گاز و ماشی لباسشویی داماد بخره. بقیه عروس الان خواهرم داره میخره ۳۰۰ تومن خدج کرده تا حالا.. همه چیز افتضاح گرونه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید؟🙏

والا ... چی بگم دیروز قیمت یخچالمو ک سه سال پیش گرفتم ۲۴ تومنو دیدم شده ۲۵۰ تومن اصلا موندم ... اون موقشم ۲۴ زیاد بود ولی خب جهیزیه ۱۰۰ سال پیش نیست ک انقد تورم شده.. اصن نمیرزه انقد ، همه چی ایرانی بگیری شاید ۳۰۰ اینا کاملش بشه 

نه تُ آنی کِ همانی ؛ نه من آنم کِ تُ دانی 
اره منم فک کنم همین حدودا بشه  حدسی گفته یا اطرافیان دیدی؟

دیدم 

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
رسم ما اینه ک سرویس چوب کامل بجز مبل. و یخچال تلوزیون و گاز و ماشی لباسشویی داماد بخره. بقیه عروس ال ...

به جز اونااا شده انقدد 

ماشالا مگه چی خریده ، من با خودم گفتم دیگه به جز اونا نهایت ۱۵۰ بشه

ببین عزیزم معنی جهاز کامل از دید هر کاربر فرق داره مثل معنی وضع مالی متوسط . یه عده با حقوق ماهی ۷-۸ تومن میگن متوسطیم یه عده هم بچه هاشون رو غیر دولتی میفرستن که ۲۰ یا ۳۰ شهریه اس و فکر بچه سومن و میگن متوسطیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
والا ... چی بگم دیروز قیمت یخچالمو ک سه سال پیش گرفتم ۲۴ تومنو دیدم شده ۲۵۰ تومن اصلا موندم ... اون ...

دبگه الان یخچال فریزر دوقلو سامسونگ ۴۵ میلیون باشه فک کنم شاید خرید ماشین لباسشویی و ظرفشویی و یخچال و تلویزیون و گاز روهم بشه ۱۵۰ تومن مارک ال جی 

با قیمتایی که توی اینترنت دیدم

به جز اونااا شده انقدد  ماشالا مگه چی خریده ، من با خودم گفتم دیگه به جز اونا نهایت ۱۵۰ بشه

اره ب خدا. فرشاش دونه ای ۶ تومن پولش شده ۹ نفره. رخت خوابش سه دست ۶ تومن شده برقیاش نزدیک ۶۰ تومن شده مبلش ۹ نفره ۴۲ ملیون شده ... اصلا فاجعههه. سرویس پلاستیکش با یخورده خورده ریزه جدا ۹ ملیونو ۸۰۰ شده . قیمت ها خیلی بالاعه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید؟🙏

واسه من ۳۰۰ تومن شد تازه داره تموم میشه 

ولی اگ بخوای معمولی بگیری و چیزای واجب با ۱۵۰ میشه 

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
ببین عزیزم معنی جهاز کامل از دید هر کاربر فرق داره مثل معنی وضع مالی متوسط . یه عده با حقوق ماهی ۷-۸ ...

خب ببین گفتم که خرجای الکی نه مثل این عکسای اینستا 

مسخرن اونا واقعا حتی اگه خیلی پولدار هم باشی بازم اون عکسای اینستا و اون ولخرجی ها مسخرس