2777
2789
واسه من ۳۰۰ تومن شد تازه داره تموم میشه  ولی اگ بخوای معمولی بگیری و چیزای واجب با ۱۵۰ میشه&nb ...

البته ۱۰۰ تومنم شوهرم خرید 

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
واسه من ۳۰۰ تومن شد تازه داره تموم میشه  ولی اگ بخوای معمولی بگیری و چیزای واجب با ۱۵۰ میشه&nb ...

نه گفتم که یخچال و فریزر دوقلو سامسونگ و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون ال جی 

و اینها 

منظورم خرج های الکی بود بعضی چیزا واقعا الکیه 

منم خودم حساب کردم ۳۰۰ میلیونی بشه فک کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گفتم که یخچال و فریزر دوقلو سامسونگ و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون ال جی  و اینها&nb ...

اره اینجوری میشه 

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
اره ب خدا. فرشاش دونه ای ۶ تومن پولش شده ۹ نفره. رخت خوابش سه دست ۶ تومن شده برقیاش نزدیک ۶۰ تومن شد ...

یااا خدااا 

راس میگیاا، اصلا فکر رخت خواب و اینا رو نکرده بودن🤦‍♀️🤦‍♀️

دیگه وقتی مبل شده از ۱۸تومن یه چیزی که برات ۴سال عمر کنه با ۱۵۰ جهیزیه خوب و ایرانی خوب میتونی بخری .   ولی دیگه چای ساز و سرخ کن و اینا رو تورو خدا بیخیال شید چون نه کارایی داره و هم اینکه پول برق و جانبی

خب ببین گفتم که خرجای الکی نه مثل این عکسای اینستا  مسخرن اونا واقعا حتی اگه خیلی پولدار هم با ...

خب ببین توهمین تاپیک متوجه شدی ضروری و ... از دید هر ادم متفاوته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام