2821
2789
واسه من ۳۰۰ تومن شد تازه داره تموم میشه  ولی اگ بخوای معمولی بگیری و چیزای واجب با ۱۵۰ میشه&nb ...

البته ۱۰۰ تومنم شوهرم خرید 

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
واسه من ۳۰۰ تومن شد تازه داره تموم میشه  ولی اگ بخوای معمولی بگیری و چیزای واجب با ۱۵۰ میشه&nb ...

نه گفتم که یخچال و فریزر دوقلو سامسونگ و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون ال جی 

و اینها 

منظورم خرج های الکی بود بعضی چیزا واقعا الکیه 

منم خودم حساب کردم ۳۰۰ میلیونی بشه فک کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گفتم که یخچال و فریزر دوقلو سامسونگ و ماشین لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون ال جی  و اینها&nb ...

اره اینجوری میشه 

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
اره ب خدا. فرشاش دونه ای ۶ تومن پولش شده ۹ نفره. رخت خوابش سه دست ۶ تومن شده برقیاش نزدیک ۶۰ تومن شد ...

یااا خدااا 

راس میگیاا، اصلا فکر رخت خواب و اینا رو نکرده بودن🤦‍♀️🤦‍♀️

دیگه وقتی مبل شده از ۱۸تومن یه چیزی که برات ۴سال عمر کنه با ۱۵۰ جهیزیه خوب و ایرانی خوب میتونی بخری .   ولی دیگه چای ساز و سرخ کن و اینا رو تورو خدا بیخیال شید چون نه کارایی داره و هم اینکه پول برق و جانبی

خب ببین گفتم که خرجای الکی نه مثل این عکسای اینستا  مسخرن اونا واقعا حتی اگه خیلی پولدار هم با ...

خب ببین توهمین تاپیک متوجه شدی ضروری و ... از دید هر ادم متفاوته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز