2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 60 پست
سونولوژیست خوب تو ان تی باید جنسیت بچه رو بتونه تشخیص بده حالا میگیم بعضیا چون اوایلشه زیاد رو این ق ...

اتفاقا جالبیش همین بود دکتر مشهور و کار بلدی این اشتباه رو کرده بود و تا ۸ ماه گفته بود دختره ۸ ماهگی گفته بود ن پسره 

خیلی وقتا دکترا از روی ستون فقرات و جمجمه جنسیت میگن و ممکنه پاهای بچه بسته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقی نداره همین که سالم به دنیا بیاد کافیه ولی چون بچه اولمه ذوق داشتم لباساشو زودتر بخرم دکترمم گ ...

عزیزم    یادمه انومالی به من گفت دختر همون شب رفتم چنتا لباس خریدم براش یادش بخیر   

من از ۱۲ هفتگی منتظرم معلوم بشه برم سیسمونی بخرم چند جای مختلف هم رفتم ولی خب جنسیت دقیق نمیگن به م ...

اگه واقعا عجله داری بدونی هرچند سونوی زیادم میگن خوب نیست ولی اگه ذوق داری بدونی برو پیش دکتر داریوش دلیری خیلی شناس و معروفه و کاربلده بزنی گوگل برات میاره

سونولوژیست خوب تو ان تی باید جنسیت بچه رو بتونه تشخیص بده حالا میگیم بعضیا چون اوایلشه زیاد رو این ق ...

و اینکه ی سونو لوژیست ماهر هیچ وقت زیر ۱۸ هفته جنسیت نمیگه من سر دخترم بهترین جا رفتم اصلا تا ۱۸ هفتگی نمیگفت چون میگفت من کارمو با حدس و احتمال و اینا خراب نمیکنم 

استارتر قبل ۲۸ هفته رو جنسیت حساب نکن  برا خواهرم ان تی گفته بودن پسر ولی دختر شد

خودم که هیچی خانواده هم میدونستن میرم ان تی

دکتر گفت احتمالش رو به هیچ کسی هم نگو

هرچی می پرسن اونا، نیگم هیچ حدسی نزده گفته هنوز اندامش درست نشده

آره چون به حدس خودش اعتماد نداشته

ن کلا برای کسی نمیگفت چندین سال اقوام ما میرفتن با اینکه مدرکشم از دانشگاه معتبری در  امریکا گرفته بود اصولش این بود نمیگفت ما هر کی پیشش رفت اصلا نگفت ان تی ولی ۱۸ هفته با قطعیت میگفت حیف که رفته دوباره خارج از کشور و نیست وگرن برای این بارداریمم میرفتم پیشش

اگه واقعا عجله داری بدونی هرچند سونوی زیادم میگن خوب نیست ولی اگه ذوق داری بدونی برو پیش دکتر داریوش ...

من تبریزم

پیش بهترین دکترم رفتم

دکتر خودش تعجب کرد من جنسیت رو پرسیدم ۲۱ هفته

گفت مگه تو هنوز جنسیت نمیدونی

گفتم نه خب نمیگن

ولی خودشم نتونست بگه گفت پنجاه پنجاه هستش

گفت یا دختره یا پسره اندام تناسلیش ریزه خیلی قابل مشاهده نیست