2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته دکتر از رو اندامش نگفت به وصعیتش و بدنش و... نیاد دختر باشه عکس پاهاش رو آورد کامل بند ناف وس ...

خوب اینا همش احتماله 

تنها راه قطعی دیدن آلت تناسلی هست 

ممکنه خیلیا هم هر چی دکتر گفته شانسی همون دراومده بعد میگن ان تی دقیق میگه 

دکتر من بهش گفتم بگو چیه حتی احتمالش هم نگفت گفت الان دختر و پسر آلت شبیه به همه ممکنه من بگم بری تو رویا برای خودت   پس نگم. بهتره

ان شا الله سالم باشه و چیزی که میخوای عزیزم نهایت فعلا چیزی براش نخر 

فرقی نداره همین که سالم به دنیا بیاد کافیه

ولی چون بچه اولمه ذوق داشتم لباساشو زودتر بخرم

دکترمم گفت قبل ۷ ماهگی حق نداری خرید کنی🤣

عزیزم تو همین سایت چند نفر همین امسال گفتن تا ۸ ماه تشخیص اشتباه دادن براشون واقعا ادم شاخ درمیاره

سونولوژیست خوب تو ان تی باید جنسیت بچه رو بتونه تشخیص بده حالا میگیم بعضیا چون اوایلشه زیاد رو این قضیه مانور شاید ندن ولی دیگه ۱۸هفتگی اصلا باید بگه اگه نه پس به بقیه اطلاعاتیم که میده میشه اعتماد کرد!؟

زن داداشم و خواهرم بودن هردو هم دختر

احتمالا دکترش کاربلد بوده. اما اگر الانم گفتن دختر بنظرم روی دختر حساب کن. چون دخترا ظریفترن و اونام تجربه دارن از حالت بدن متوجه میشن. 

مبینام... 25 سال. 
آره با قاطعیت نمیگن که یک درصدم اگه برعکس شد اعتبارشون زیر سوال نره ولی اون احتمالی که میدن اکثرا در ...

موافقم

چون تا حالا باید یک میلیون سونو غربالگری انجام داده باشه

البته عکس جمجه اش هم دارم

گرده کاملا، بنظرمم دختره